Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Minecraft μεταξύ παικτών σε Windows 10, iOS και Android

Minecraft μεταξύ παικτών σε Windows 10, iOS και Android

Οι παίκτες του Minecraft Windows 10 Edition Beta, δηλαδή σε περιβάλλον Windows 10, μπορούν να παίξουν μαζί με έως και πέντε χρήστες του παιχνιδιού σε Windows Phone και κυρίως, σε iPad ή Android tablet. Υπό την προϋπόθεση ότι οι παίκτες βρίσκονται στο ίδιο τοπικό δίκτυο και μοιράζονται το Wi-Fi, θα συναντηθούν στο Local Server Multiplayer.

Οι παίκτες του Minecraft Windows 10 Edition Beta (με το Patch 0.12.1), δηλαδή σε περιβάλλον Windows 10, μπορούν να παίξουν μαζί με έως και πέντε χρήστες του παιχνιδιού σε Windows Phone και κυρίως, σε iPad ή Android tablet. Υπό την προϋπόθεση ότι οι παίκτες βρίσκονται στο ίδιο τοπικό δίκτυο και μοιράζονται το Wi-Fi, θα συναντηθούν στο Local Server Multiplayer.

Εάν βρίσκεστε στο ίδιο δίκτυο, ενεργοποιήστε το Local Server Multiplayer στην οθόνη επιλογών. Τα διαθέσιμα παιχνίδια θα εμφανιστούν στο μενού Play.

Για να παίξετε online από απόσταση, θα πρέπει να φανείτε «ιδιαίτερα έξυπνοι», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Mojang. Κι αυτό καθώς θα πρέπει αφενός να έχετε πρόσβαση στον router, αφετέρου να γνωρίζετε περί port forwarding και επιπλέον, η εταιρεία δεν εγγυάται ότι όλα θα πάνε καλά («work in progress»). Πρέπει να επιλέξετε Play, New, + και να δώσετε την διεύθυνση IP του server (του δυνητικού συγκάτοικου του κόσμου σας). «Καλή επιτυχία», σας εύχεται η Mojang της Microsoft.

Διαβάστε περισσότερα για το Minecraft στο tech.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024