Αστυνομία γάμου στον ρωσικό Καύκασο κατά της… κραιπάλης
Στο νότιο Καύκασο, στη δημοκρατία της Αντιγκέγια, η οποία υπάγεται στη Ρωσική Ομοσπονδία, οι κάτοικοι συνηθίζουν να το ρίχνουν... πολύ έξω όταν έχουν γάμο. Έτσι οι τοπικές αρχές αποφάσισαν τη σύσταση της λεγόμενης «αστυνομίας γάμου», η οποία έχει στόχο να προλαβαίνει τα εκτροπα.
Στο νότιο Καύκασο, στη δημοκρατία της Αντιγκέγια, η οποία υπάγεται στη Ρωσική Ομοσπονδία, οι κάτοικοι συνηθίζουν να το ρίχνουν… πολύ έξω όταν έχουν γάμο.
{{{ map }}}
Όπως μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο το Tass, οι τοπικές αρχές αποφάσισαν τη σύσταση της λεγόμενης «αστυνομίας γάμου», η οποία έχει στόχο να προλαβαίνει τα εκτροπα.
Τα 40 άτομα που αποτελούν το νέο σώμα θα περιπολούν στους δρόμους των πόλεων, αλλά και σε γαμήλιες δεξιώσεις-γλέντια, όπου συνήθως πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακόμα και θύματα.
«Το σώμα αυτό θα βάλει τέλος στις ανεξέλεγκτες καταστάσεις χαράς που δημιουργούνται σε γαμήλιες πομπές από μοτοσιοκλέτες.
» Τα μέλη του σώματος, του πρώτου στη Ρωσία θα τοποθετηθούν σε στρατηγικά σημεία γαμήλιων δεξιώσεων, αλλά και ληξιαρχεία όπου δηλώνονται οι γάμοι» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της περιοχής Αλεξάντρ Ρετσίνσκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Αριστερά: Οι Έλληνες στρατιωτικοί και το αμυντικό υλικό μας δεν έχουν καμία θέση σε ξένη χώρα
- Ο Τζέιμς Χάρντεν προπονήθηκε στη Μύκονο – «Άρωμα» από NBA στο κλειστό της «Άνω Μερά»
- Κέρκυρα: Φωτιά στους Γιαννάδες – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Κακοκαιρία: Στην Ιστιαία Ευβοίας τα μεγαλύτερα ύψη βροχής – Καταγράφηκαν 58.000 κεραυνοί
- ΚΚΕ: Νέα επιβεβαίωση της άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας στις πολεμικές επιχειρήσεις στον Κόλπο
- Σταύρος Γεωργίου: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον γνωστό ποινικολόγο – Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος



