Κλινικό σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για φοιτητές και απόφοιτους Ιατρικής
Η Επιστημονική Εταιρία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΕΦΙΕ), σε συνεργασία με το παράρτημα Πάτρας, διοργανώνει Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για φοιτητές και απόφοιτους Ιατρικής, στις 9-11 Οκτωβρίου.
Η Επιστημονική Εταιρία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΕΦΙΕ), σε συνεργασία με το παράρτημα Πάτρας, διοργανώνει Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για φοιτητές και απόφοιτους Ιατρικής, στις 9-11 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, στο συνεδριακό και εκθεσιακό χώρο της Αγοράς Αργύρη στην πόλη της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί το 2ο Κλινικό Σεμινάριο Εσωτερικής Παθολογίας για Φοιτητές και Απόφοιτους Ιατρικής.
Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες και θα συμπεριλαμβάνει κλινικά φροντιστήρια, στρογγυλές τράπεζες, διαδραστικές διαλέξεις και επιλεγμένα workshops με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων με μεγάλη κλινική εμπειρία και αξιοσημείωτο ερευνητικό έργο από Πανεπιστημιακά και Ιατρικά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Σκοπός του σεμιναρίου αυτού είναι να εμπλουτιστούν οι γνώσεις των συμμετεχόντων και να αποσαφηνιστούν απορίες που έχουν δημιουργηθεί πάνω σε βασικά ζητήματα της Εσωτερικής Παθολογίας κατά την άσκησή της σε κλινικό επίπεδο.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του σεμιναρίου http://ccim.gr/.
health.in.gr
- Μουντιάλ 2026: Το μυθικό ποσό μπαίνει στα ταμεία της FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο – Ξεπεράστηκαν κατά πολύ οι προσδοκίες
- Καύσωνας, μωρά και μικρά παιδιά – Πώς θα τα προστατέψετε όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη
- Πώς σχεδιασμός και κουλτούρα κάνουν τις ελληνικές πόλεις πιο ζεστές – Τι λέει η Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Κλιματικού Συμφώνου
- Υποχρεωτικά τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων λόγω καύσωνα – Εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας
- Αργεντινή: Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες χωρίς τον Μέσι κι ακόμη εννέα ποδοσφαιριστές
- Kι όμως η Gen Z αποταμιεύει… αλλά για διακοπές


