Εμφάνιση-έκπληξη του Πάπα στο κέντρο της Ρώμης για νέα γυαλιά
Σε γνωστό κατάστημα οπτικών δύο βήματα από την Piazza del Popolo στο κέντρο της Ρώμης απαθανάτισε ο φακός τον Πάπα Φραγκίσκο. Πήγε μόνος, συνοδεία μόνο του οδηγού του, αλλά δεν έμεινε για πολύ απαρατήρητος και γρήγορα κατέκλυσε το δρόμο έξω από το κατάστημα πλήθος κόσμου που ήθελε να τον χαιρετίσει και να τον αγκαλιάσει. «Δεν θέλω καινούριο σκελετό, μόνου φακούς. Δεν θέλω να ξοδέψω» είπε στον ιδιοκτήτης, «διατάσσοντάς» τον να του πει «να πληρώσει αυτό που πρέπει».
Σε γνωστό κατάστημα οπτικών δύο βήματα από την Piazza del Popolo στο κέντρο της Ρώμης απαθανάτισε ο φακός τον Πάπα Φραγκίσκο. Πήγε μόνος, συνοδεία μόνο του οδηγού του, αλλά δεν έμεινε για πολύ απαρατήρητος και γρήγορα κατέκλυσε το δρόμο έξω από το κατάστημα πλήθος κόσμου που ήθελε να τον χαιρετίσει και να τον αγκαλιάσει.
«Δεν θέλω καινούριο σκελετό, μόνο φακούς. Δεν θέλω να ξοδέψω» είπε στον ιδιοκτήτη Αλεσάντρο Σπιέτσια, «διατάσσοντάς» τον να του πει «να πληρώσει αυτό που πρέπει», όπως διηγήθηκε ο ίδιος ο Σπιέτσια, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Πάπας παρέμεινε στο κατάστημα για 40 λεπτά και έφυγε χαμογελαστός περνώντας ανάμεσα από τον κόσμο που είδε έκπληκτος τον Φραγκίσκο στην καρδιά της Ρώμης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παραμένει πρώτη η AfD στη Γερμανία – Αντίθετοι οι πολίτες στην αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση
- Δύο συλλήψεις για εμπρησμούς από αμέλεια σε Αργολίδα και Αττική – Συνολικά 57 οι συλληφθέντες από 1η Ιανουαρίου
- Κυβερνοασφάλεια: Ψεύτικα emails για παραβίαση προσωπικών δεδομένων
- Δημογλίδου: Αναμένονται και άλλες συλλήψεις για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Χτυπήθηκε τάνκερ ελληνικών συμφερόντων στα ανοιχτά του Ομάν – Όλοι καλά στην υγεία τους
- Τα μυθικά χρήματα που πήρε ο Γκολομέεβ για το αμφιλεγόμενο παγκόσμιο ρεκόρ στους Αγώνες των Ντοπαρισμένων




