Με τους V. Bottas και F. Massa θα πορευτεί και την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Williams, διατηρώντας για τρίτη συνεχή χρονιά το ρόστερ της σταθερό.

Μάλιστα για τον V. Bottas η επομένη χρονιά θα είναι η πέμπτη στην ομάδα της Williams έχοντας ξεκινήσει ως δοκιμαστής το 2012.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που παραμένω στην ομάδα για τέταρτη συνεχή σεζόν. Γινόμαστε πιο δυνατή σαν ομάδα και ανυπομονώ για το τι πρόκειται να φέρει η επόμενη χρονιά, μιας και πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα που μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει».

«Ανυπομονώ για το 2016, παρόλα αυτά παραμένω απόλυτα συγκεντρωμένος στη φετινή σεζόν καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετές προκλήσεις που μένει να κατακτήσουμε».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους στη Williams για τη διαρκή εμπιστοσύνη που μου δείχνουν», δήλωσε ο Φιλανδός πιλότος το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί τους προηγούμενους μήνες με την ομάδα της Ferrari.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω μέλος της οικογένειας της Williams. Διανύω τη δεύτερη χρονιά μου και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα παραμείνω καθώς δουλεύουμε πολύ καλά σαν ομάδα».

«Με σέβονται και τα αποτελέσματα έρχονται, είναι πολύ ωραίο να αποτελείς μέρος της μεγάλης επιστροφής της ομάδας που ξεκίνησε από τα τέλη του 2013», δήλωσε με τη σειρά του και ο F. Massa.

Μέχρι στιγμής τέσσερις ομάδες έχουν ανακοινώσει το ρόστερ τους για την επόμενη αγωνιστική, σεζόν. Η Mercedes AMG Petronas διατηρεί τους Hamilton και Rosberg, οι Vettel και Raikkonen θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της Ferrari, ενώ χωρίς αλλαγές παραμένει και η σύνθεση της Sauber.

auto.in.gr