Στην Αθήνα ο Ερνάνι, έρχεται και ο Ιντέγε
Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ερνάνι. Ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Πόρτο την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.
Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ερνάνι.
Ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Πόρτο την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.
Αργά το βράδυ αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας και ο Μπράουν Ιντέγε, τον οποίο απέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» από την Γουεστ Μπρομ έναντι περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ.
Μάλιστα ο ατζέντης του Νιγηριανού επιθετικού, Χουτάν Αχμαντί, ανέβασε στο twitter φωτογραφία με την οποία ενημέρωσε πως βρίσκονται στον δρόμο για την Αθήνα, λίγη ώρα πριν οι δύο του επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.
En route to Athens with @OfficialIdeye for another exciting chapter #football #Olympiacos #championsleague pic.twitter.com/RH8eRJBtTe
— Hootan Ahmadi (@hootancan) September 2, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με 32 αθλητές η Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου – Συμμετέχει για πρώτη φορά ο Τεντόγλου
- Βιολάντα: «Με προσωρινή άδεια που είχε λήξει το 2022 λειτουργούσε το εργοστάσιο» – Τι λέει ο δικηγόρος συγγενών θυμάτων
- Δίκη υποκλοπών: Αμφισβήτησαν το πόρισμα της ΑΠΔΠΧ και μαρτυρίες οι συνήγοροι του Φέλιξ Μπίτζιου
- Η γάτα, το ποντίκι και η ΚΕΔ
- Ο σεναριογράφος του «Pulp Fiction» αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τεχνητή νοημοσύνη, όσο το Χόλιγουντ αγωνιά
- Δίκη Βαλυράκη: Η κατάθεση ηλικιωμένου στον ανακριτή ανατρέπει τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων





