Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορινθία: Μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων χασίς σε δύσβατη δασώδη περιοχή

Κορινθία: Μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων χασίς σε δύσβατη δασώδη περιοχή

Πάνω από 1.500 δενδρύλλια χασίς εντοπίστηκαν σε πυκνή δασώδη περιοχή του τοπικού διαμερίσματος Φενεού Κορινθίας. Σε επιχείρηση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και του ΑΤ Γκούρας, έφτασαν σε φυτεία με 1.585 δενδρύλλια χασίς, ύψους 1,8 έως 3,5 μέτρων, που εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Πάνω από 1.500 δενδρύλλια χασίς εντοπίστηκαν σε πυκνή δασώδη περιοχή του τοπικού διαμερίσματος Φενεού Κορινθίας.

Σε επιχείρηση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και του Αστυνομικού Τμήματος Γκούρας, έφτασαν σε φυτεία με 1.585 δενδρύλλια χασίς, ύψους 1,8 έως 3,5 μέτρων, που εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Οι δράστες είχαν διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο της φυτείας, τοποθετώντας περιμετρικά της κορμούς δέντρων, κλαδιά και φύλλα σε πυκνή διάταξη, ώστε να μην είναι ορατή η καλλιέργεια.

Επιπλέον, είχαν κατασκευάσει και «παρατηρητήρια», με σκοπό να αντιληφθούν έγκαιρα τις αστυνομικές δυνάμεις σε περίπτωση εντοπισμού της καλλιέργειας. Είχαν κατασκευάσει και αυτοσχέδιο κατάλυμα και είχαν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα, τόσο για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, όσο και για την διαμονή τους εντός της φυτείας και τη φύλαξή της.

Οπως προέκυψε, τη φυτεία καλλιεργούσαν 31χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Πανόραμα Κορινθίας, από κοινού με 23χρονο που αναζητείται, καθώς και άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024