Γεροβασίλη: Δεν θα συγκυβερνήσουμε με τη Νέα Δημοκρατία
H κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, απέρριψε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία ανάδειξης αυτοδύναμης κυβέρνησης.
H κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, απέρριψε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία ανάδειξης αυτοδύναμης κυβέρνησης.
«Εμείς συγκυβέρνηση με τη ΝΔ δεν θα κάνουμε. Το έχουμε πει σε όλους τους τόνους. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, χθες, είπε ότι αυτό το ενδεχόμενο δεν υπάρχει. Επομένως προχωράμε, και ο λαός θα αποφασίσει ποιος θα είναι στην επόμενη κυβέρνηση», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
«Διαφορετικές στρατηγικές δεν μπορούν να συνυπάρξουν» συμπλήρωσε. «Έχει αποδειχθεί αυτό, δυστυχώς και αποδείχθηκε σε εμάς προσφάτως, με δύο διαφορετικές στρατηγικές που ήταν μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίες σε κρίσιμες συνθήκες και στα δύσκολα, δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν μια συμβατή πορεία με τις ανάγκες της χώρας. Σήμερα, υπάρχει ανάγκη για αυτοδύναμη, ισχυρή κυβέρνηση, η οποία θα μπορεί να είναι αποφασιστική», συμπλήρωσε η κ. Γεροβασίλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Περπάτημα: Τα 5 λάθη που κάνουμε όλοι χωρίς να το καταλαβαίνουμε
- Φοροδιαφυγή: Έρχονται έλεγχοι με ΑΙ και ηλεκτρονικές διασταυρώσεις
- Ο Γρηγόρης διαψεύδει τον Δημητριάδη
- Φωτιά σε αεροσκάφος της Turkish Airlines μετά την προσγείωσή του – Δείτε βίντεο
- Συνταγή: Κις λορέν με σολομό και μπρόκολο
- Το τέλος της στρατιωτικής ισχύος; Πώς η τεχνητή νοημοσύνη και τα drones θολώνουν τη γραμμή του μετώπου


