Στελέχη της γερμανικής φίρμας έχουν ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι οι εκδόσεις Maybach θα «επεκταθούν» σε περισσότερες προτάσεις της φίρμας και ήδη μια αντίστοιχη εκδοχή της E-Class φαίνεται να δοκιμάζει την… πολυτελή συνταγή ως καμουφλαρισμένο πρωτότυπο.

Διαθέτοντας εμφανώς μεγαλύτερο μεταξόνιο, σε σχέση με άλλα πρωτότυπα δείγματα της νέας γενιάς της E-Class, η νέα πολυτελέστερη έκδοση προδίδεται και από τη σχεδιαστική γραμμή των παραθύρων που φαίνεται να μιμούνται την αντίστοιχη της Mercedes-Maybach S-Class.

Επιπλέον, το γεγονός ότι η γερμανική φίρμα έχει επιλέξει σκούρα τζάμια για το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, συντείνει στο γεγονός της διαφορετικότητας του πρωτοτύπου σε σχέση με μια «τυπική» E-Class καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σκούρες γυάλινες επιφάνειες κρύβουν ένα πολυτελέστερο και με διαφορετική διάταξη πίσω κάθισμα.

Όπως και η αντίστοιχη έκδοση της S-Class, έτσι και η Mercedes-Maybach Ε-Class αναμένεται να προσφέρει ξεχωριστά καθίσματα πίσω, σε συνδυασμό με ένα ανεξάντλητο εξοπλιστικό παλμαρέ που θα αναλάβει να προσφέρει την απαιτούμενη πολυτέλεια που συνεπάγονται τα διακριτικά της.

AUTOMEDIA