Νέα απώλεια για την Ισπανία, εκτός Ευρωμπάσκετ ο Αμπρίνιες
Μετά τους Ρίκι Ρούμπιο και Χοσέ Καλντερόν εκτός Ευρωμπάσκετ μένει και ο Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα και τέθηκε οριστικά εκτός της μεγάλης διοργάνωσης του Σεπτεμβρίου.
Μετά τους Ρίκι Ρούμπιο και Χοσέ Καλντερόν εκτός Ευρωμπάσκετ μένει και ο Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα και τέθηκε οριστικά εκτός της μεγάλης διοργάνωσης του Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζεται πως πέρα από τις τρεις απώλειες περιφερειακών, η «Μπάρτσα» δεν υπολογίζει στον Μαρκ Γκασόλ (επέλεξε να ξεκουραστεί), αλλά και στον Σερζ Ιμπάκα (προτιμήθηκε για… ξένος ο Μίροτιτς).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442