Μαίνεται για δεύτερη ημέρα η φωτιά στο Ξυλόκαστρο
Σε εξέλιξη βρίσκεται, για δεύτερη ημέρα, η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαράδρα στην Καλλιθέα Ξυλοκάστρου. Το έργο των πυροσβεστών να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο δυσχεραίνει το δύσβατο σημείο της περιοχής.
Σε εξέλιξη βρίσκεται, για δεύτερη ημέρα, η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαράδρα στην Καλλιθέα Ξυλοκάστρου.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας έδωσαν μάχη με τις φλόγες περισσότεροι από 90 πυροσβέστες και 34 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού από τέσσερα αεροσκάφη καναντέρ και δύο ελικόπτερα.
Το έργο των πυροσβεστών να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο δυσχεραίνει το δύσβατο σημείο της περιοχής.
Σημειώνεται ότι η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, ενώ για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε την Τρίτη παιδική κατασκήνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H Αλ Σαντ ανακοίνωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου (pic)
- Οινόη: Η δασική πυρκαγιά «δημιουργεί το δικό της καιρό» – Τι έδειξαν οι κάμερες του ΜΕΤΕΟ στην Πεντέλη
- Σιάσος: Ένθερμος υποστηρικτής του δημόσιου πανεπιστημίου ο νέος πρόεδρος της Συνόδου των Πρυτάνεων, ενώ η αναθεώρηση του άρθρου 16 διχάζει
- «Αν το τριψήφιο χτυπήσει στις 3 το βράδυ…»: Καυστική επίθεση ΕΛΑΣ σε Μητσοτάκη για το φιάσκο με τον Θ. Ντόκο
- ΚΚΕ: Αποκρουστική και βάρβαρη η ΚΥΑ της κυβέρνησης για το άσυλο
- Ο Λανουά σκέφτεται την πρόταση Ροσέτι για μηνιαία τηλεκριτική



