ΠΑΣΟΚ: Δεν παρέχουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Την πρόθεσή του να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, στην περίπτωση που ο πρωθυπουργός προχωρήσει σε τέτοια κίνηση, εξέφρασε το ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι στο εξής κάθε νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης θα κρίνεται και θα αξιολογείται κατά περίπτωση.
Την πρόθεσή του να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, στην περίπτωση που ο πρωθυπουργός προχωρήσει σε τέτοια κίνηση, εξέφρασε το ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι στο εξής κάθε νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης θα κρίνεται και θα αξιολογείται κατά περίπτωση.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χαριλάου Τρικού, το απόγευμα της Κυριακής, σημειώνεται ότι το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε ως τώρα με τη θετική ψήφο του στο να μείνει η χώρα όρθια, να μη βρεθεί εκτός ευρωζώνης, να μη βιώσει ο λαός τη φτωχοποίηση και το Grexit.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η κυβέρνηση υπέγραψε το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο.
» Όλες οι αρνητικές επιπτώσεις για τη χώρα και τους πολίτες, φέρουν τις υπογραφές των κκ Τσίπρα και Καμμένου.
» Το copyright ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς.
» Το ΠΑΣΟΚ με τη στάση και την ψήφο του συνέβαλλε στο να μείνει η χώρα όρθια, να μη βρεθούμε εκτός ευρωζώνης, να μη βιώσει ο λαός μας την φτωχοποίηση και το Grexit.
» Τώρα κλείνει αυτός ο κύκλος.
» Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση των Τσίπρα –Καμμένου και φυσικά δεν θα την παράσχουμε εάν μας ζητηθεί.
» Στο εξής, κάθε κυβερνητική και νομοθετική πρωτοβουλία θα κρίνεται και θα αξιολογείται κατά περίπτωση.
» Ας φροντίσει ο Πρωθυπουργός να δράσει και να μην αποδράσει με πρόωρες εκλογές και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λευκός Οίκος: Η στιγμή των πυροβολισμών – «Είχε εμμονή με την προεδρία» λέει ο Τραμπ για τον άνδρα που άνοιξε πυρ
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης, πράξη 5η: Oι «ερυθρόλευκοι» μπροστά σε μια ακόμη ιστορική πρόκληση (vids, pics)
- Run for your lives: Οι Iron Maiden ξεσήκωσαν για άλλη μια φορά την Αθήνα
- Τσίπρας: «Το μπλε της πατρίδας μας, το κόκκινο των αγώνων μας» είπε για τα χρώματα του κόμματος – «Φτιάχνουμε ομάδα για πρωτάθλημα»
- Τελικός Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ για τη μετακίνηση των φιλάιθλων
- Κύπρος: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές – Συμμετέχουν 18 κομματικοί συνδυασμοί
- Axios: Παράταση εκεχειρίας 60 ημερών – Τι περιλαμβάνει το σχέδιο συμφωνίας Ιράν με ΗΠΑ
- Euroleague: Πάνοπλος ο Ολυμπιακός στο ραντεβού με την κούπα μέσα στο κατακόκκινο ΟΑΚΑ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 24.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-giancarlo-ruedas-575430257-16944052-315x220.jpg)



![Χρυσές λίρες: Ποιες χρονιές πουλήθηκαν οι περισσότερες [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/07/ot_lires25-300x300.png)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442