Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόστιμο στον Κύργιο για το επεισόδιο με τον Βαβρίνκα

Πρόστιμο στον Κύργιο για το επεισόδιο με τον Βαβρίνκα

Με πρόστιμο τιμώρησε η Διεθνής Ομοσπονδία του Τένις τον ομογενή, Νικ Κύργιο, για τη φραστική επίθεσή του στον Σταν Βαβρίνκα, κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Μόντρεαλ. Η ATP ανακοίνωσε την ποινή που επέβαλε στο νεαρό πρωταθλητή, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσει το ύψος του ποσού. Ο Κύργιος «συνελήφθη» από την τηλεοπτική κάμερα να λέει στον Ελβετό πως ο Κοκκινάκης (σ.σ. έτερος νεαρός ομογενής τενίστας απ΄την Αυστραλία) είχε σεξουαλικές σχέσεις με την νυν σύντροφο του Βαβρίνκα, την τενίστρια, Νόνα Βέκιτς.

Με πρόστιμο τιμώρησε η Διεθνής Ομοσπονδία του Τένις τον ομογενή, Νικ Κύργιο, για τη φραστική επίθεσή του στον Σταν Βαβρίνκα, κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Μόντρεαλ. Η ATP ανακοίνωσε την ποινή που επέβαλε στο νεαρό πρωταθλητή, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσει το ύψος του ποσού.

Ο Κύργιος «συνελήφθη» από την τηλεοπτική κάμερα να λέει στον Ελβετό πως ο Κοκκινάκης (σ.σ. έτερος νεαρός ομογενής τενίστας απ΄την Αυστραλία) είχε σεξουαλικές σχέσεις με την νυν σύντροφο του Βαβρίνκα, την τενίστρια, Νόνα Βέκιτς.

Οπως αποκάλυψε μετά τον αγώνα ο Ελβετός τενίστας, οι δύο άνδρες συνομίλησαν στ΄αποδυτήρια, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες του τι ειπώθηκε μεταξύ τους. Δεν δίστασε όμως να ζητήσει από την ATP να τιμωρήσει τον νεαρό για την συμπεριφορά του, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει πρόβλημα συμπεριφοράς. Σε κάθε αγώνα συμπεριφέρεται άσχημα και δεν είναι δικαιολογία ότι είναι νεαρός. Συμπεριφέρεται άσχημα στους παίκτες, στα παιδιά που μαζεύουν τις μπάλες, στους διαιτητές. Ελπίζω αυτή τη φορά η ΑΤΡ να πάρει μέτρα. Αυτό που ειπώθηκε δεν θα το έλεγα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Αισθάνομαι απογοήτευση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024