Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «Fury» με τον Μπραντ Πιτ στα Novacinema

Το «Fury» με τον Μπραντ Πιτ στα Novacinema

Την Κυριακή 23 Αυγούστου, στις 22:00, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη ρεαλιστική πολεμική περιπέτεια «Fury» του David Ayer, με τους Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman και Michael Peña. Ο David Ayer σκηνοθετεί μία ατμοσφαιρική και αγωνιώδη πολεμική ταινία, με πολύ έντονες σκηνές δράσης, έχοντας στη διάθεσή του […]

Την Κυριακή 23 Αυγούστου, στις 22:00, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη ρεαλιστική πολεμική περιπέτεια «Fury» του David Ayer, με τους Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman και Michael Peña.

Ο David Ayer σκηνοθετεί μία ατμοσφαιρική και αγωνιώδη πολεμική ταινία, με πολύ έντονες σκηνές δράσης, έχοντας στη διάθεσή του ένα πραγματικά εντυπωσιακό καστ. Η ταινία εξιστορεί τις προσπάθειες 5 αμερικανών στρατιωτών, όταν λίγους μήνες πριν το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τον Απρίλιο του 1945, και ενώ οι Σύμμαχοι προέλαυναν προς τη Γερμανία, κλήθηκαν να αναλάβουν μία αποστολή αυτοκτονίας, μέσα στο εχθρικό γερμανικό έδαφος. Πέντε στρατιώτες, εκ των οποίων ο ένας εντελώς άπειρος, με ένα τανκ θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν μέσα στην καρδιά της Ναζιστικής Γερμανίας.

Η ταινία χαρακτηρίζεται από τον ωμό ρεαλισμό, τόσο ως προς την απεικόνιση των μαχών, όσο και στην απόδοση των συναισθημάτων που δημιουργεί ένας πόλεμος στον άνθρωπο. Η προετοιμασία των ηθοποιών για την ταινία διήρκεσε 4 μήνες, μέσα στους οποίους συμπεριλαμβανόταν και μία εβδομάδα εκπαίδευσης από τους γνωστούς Navy Seals, για την οποία ο Brad Pitt δήλωσε ότι είχε σχεδιαστεί έτσι ώστε να τους διαλύσει. Τους κρατούσανε μέσα στο κρύο, εξαντλημένους, βρεγμένους, με λίγο και κρύο φαγητό και πολύ σωματική …άσκηση! Ο Ayer, έβαζε τους ηθοποιούς να προσβάλλουν και να χτυπάνε ο ένας τον άλλον, γεγονός που οδήγησε σε αρκετά …μαύρα μάτια και ανοιγμένες μύτες, ενώ τους ανάγκασε να παραμένουν εντός του τανκ για πολύ μεγάλη χρονική περίοδο, όπου τρώγανε και κοιμόντουσαν. Ο ίδιος ο Ayer δήλωσε για τις μεθόδους του, ότι είναι ένας αδίστακτος σκηνοθέτης, που θα έκανε οτιδήποτε για να πάρει αυτό που ο ίδιος θέλει από τους ηθοποιούς του.

Η ταινία μετά την προβολή την Κυριακή 23 Αυγούστου, στις 22:00 από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

entertainment.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024