Προφυλακιστέος ο αρχηγός της Καμπάλα, αντιπάλου του ΠΑΟ
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, αργηχός της Καμπάλα Τζαβίντ, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Europa League. Ο ποδοσφαιριστής από το Αζερμπαϊτζάν αντιμετωπίζει την κατηγορία για συνεργεία στον φόνο του συμπατριώτη του δημοσιογράφου Ρασίφ Αλίγιεφ, ο οποίος τον κατέκρινε με σχόλιό του στο Facebook επειδή πανηγύρισε με προκλητική χειρονομία και με την τουρκική σημαία στην πρόκριση της Καμπάλα επί του Απόλλωνα Λεμεσού μέσα στην Κύπρο.
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, αργηχός της Καμπάλα Τζαβίντ, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Europa League.
Ο ποδοσφαιριστής από το Αζερμπαϊτζάν αντιμετωπίζει την κατηγορία για συνεργεία στον φόνο του συμπατριώτη του δημοσιογράφου Ρασίφ Αλίγιεφ, ο οποίος τον κατέκρινε με σχόλιό του στο Facebook επειδή πανηγύρισε με προκλητική χειρονομία και με την τουρκική σημαία στην πρόκριση της Καμπάλα επί του Απόλλωνα Λεμεσού μέσα στην Κύπρο.
Ο Χουσεΐνοφ κρίθηκε προφυλακιστέος για τρεις μήνες και αν κριθεί ένοχος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 8 ως 12 χρόνια.
Η πλευρά του παίκτη άσκησε έφεση στην απόφαση προφυλάκισης.
Τα ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν αναφέρουν ότι η μητέρα του δημοσιογράφου κατέθεσε ότι ο παίκτης επικοινώνησε με τον γιο της χωρίς να γνωρίζει τι ειπώθηκε μεταξύ τους.
Συνολικά έξι άτομα κατηγορούνται για τον φόνο του Αλίγιφ, ανάμεσά τους και ο ξάδελφος του Χουσεΐνοφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι influencers στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
- Μεσσηνία: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για κατ’ εξακολούθηση εμπρησμούς
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 66χρονος βίασε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα της
- Μουντιάλ 2026: Όμορφες εικόνες, φίλαθλοι της Αργεντινής και της Ισπανίας τραγουδούν μαζί πριν τον τελικό (vid)
- Βιασμοί, trafficking και πορνογραφία ανηλίκων οι κατηγορίες των «επαγγελματιών» μισογυνισμού Άντριου και Τρίσταν Τέιτ


