
Απίστευτο τακουνάκι του τερματοφύλακα της Ντεν Χάαγκ «κλέβει» το 2-2 από την Αϊντχόφεν
Mε ένα εκπληκτικό γκολ από τον τερματοφυλακά της στο 95' η Ντεν Χάαγκ ισοφάρισε την Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα της στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο Χάνσεν με τακουνάκι έκανε το 2-2 στο ματς που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το σαββατοκύριακο αλλά αναβλήθηκε.
Mε ένα εκπληκτικό γκολ από τον τερματοφυλακά της στο 95′ η Ντεν Χάαγκ ισοφάρισε την Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα της στο ολλανδικό πρωτάθλημα.
Ο Χάνσεν με τακουνάκι έκανε το 2-2 στο ματς που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το σαββατοκύριακο αλλά αναβλήθηκε.
Η PSV προηγήθηκε δύο φορές με τους Μάχερ (23΄), Λούουκ Ντε Γιονγκ (62΄), αλλά δέχθηκε την πρώτη ισοφάριση στο 25΄ με πέναλτι του Άλμπεργκ και τη δεύτερη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Χάνσεν.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
Ντεν Χάαγκ-Αϊντχόφεν 2-2
Ρόντα-Αλμέλο 3-1
Φέγενορντ-Ουτρέχτη 3-2
Αλκμααρ-Αγιαξ 0-3
Χέρενφεν-Ντε Γκράαφσαπ 3-1
Βίλεμ-Φίτεσε 1-1
Γκρόνινγκεν-Τβέντε (12/8)
Ναϊμέγκεν-Εξέλσιορ (12/8)
Τσβόλε-Καμπούουρ (12/8)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»


