Άδ.Γεωργιάδης: Θα πρέπει να δούμε αν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία
Ανοιχτό το ενδεχόμενο καταψήφισης της συμφωνίας από τη ΝΔ άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θα πρέπει να δούμε αν θα ψηφίσουμε αυτή τη συμφωνία στα όργανά μας, εγώ θα ταχθώ με την πλειοψηφία» ανέφερε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας ανίκανο τον πρωθυπουργό.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο καταψήφισης της συμφωνίας από τη ΝΔ άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θα πρέπει να δούμε αν θα ψηφίσουμε αυτή τη συμφωνία στα όργανά μας, εγώ θα ταχθώ με την πλειοψηφία» ανέφερε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας ανίκανο τον πρωθυπουργό.
«Habemus memorandum της Αριστεράς, το χειρότερο μέχρι σήμερα» δήλωσε σκωπτικά στον ΣΚΑΪ για τη συμφωνία.
«Είναι ένα φρικτό μνημόνιο, μια παταγώδης αποτυχία του Τσίπρα… Εξίσωση παροχών με εισφορές σημαίνει συντριβή των συντάξεων, έρχεται πλήρης κατάργηση του ΦΠΑ στα νησιά έως το 2016 […] Πρόκειται για συντριβή, για πανωλεθρία του Τσίπρα, να του λέμε ‘μπράβο’ επειδή δεν μας πήγε σε ολοκληρωτική συμφορά;» διερωτήθηκε.
Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, το τελευταίο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κόστισε συνολικά 200 δισ. ευρώ στην οικονομία, ενώ μόνο στο στενό δημόσιο στοίχισε 60 δισ. ευρώ.
Η Σοφία Βούλτεψη πάντως, τόνισε στον ΣΚΑΙ ότι η ΝΔ «θα ψηφίσει συνειδητά», ακριβώς επειδή η χώρα δεν έχει ακόμα αποφύγει τον κίνδυνο.
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος από την πλευρά του, σχολίασε μέσω Twitter:
Hilton: Μόλις επισφραγίστηκε οριστικά το τέλος του λαϊκίστικου διχασμού σε δήθεν “αδούλωτους αντιμνημονιακούς” & “υποτελείς μνημονιακούς”.
— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) August 11, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]
- Εμπολα: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται – Σχεδόν 440 νεκροί στη ΛΔ Κονγκό
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο! (vids)
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους

