Καρδιακή προσβολή… στην κυριολεξία προξένησε ο Φελίπε Κουτίνιο σε έναν οπαδό της Στόουκ, με το υπέροχο γκολ που πέτυχε την Κυριακή, στην πρεμιέρα του Αγγλικού πρωταθλήματος και έδωσε τη νίκη στους «κόκκινους».

Συγκεκριμένα η Στόουκ φιλοξενούσε τη Λίβερπουλ στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και όλα έδειχναν πως οι «γηπεδούχοι» θα ξεκινούσαν τη σεζόν με μια σημαντική ισοπαλία αφού η ομάδα του Μερσεϊσάιντ δεν φαινόταν ικανή να απειλήσει.

Εκεί ανέλαβε δράση ο Κουτίνιο, ο οποίος στο 86ο λεπτό, με ένα φοβερό μακρινό σουτ. έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη και τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Αυτό δεν το άντεξε ένας οπαδός που βρισκόταν στις κερκίδες, ο οποίος δευτερόλεπτα μετά το γκολ του παίκτη της Λίβερπουλ, υπέστη καρδιακή προσβολή και χρειάστηκε η επέμβαση των γιατρών οι οποίοι με χρήση του απινιδωτή που υπήρχε στο γήπεδο τον επανέφεραν.

Ο οπαδός, του οποίου κανένα στοιχείο δεν έχει γίνει γνωστό, σώθηκε και πλέον αναρρώνει στο νοσοκομείο, ενώ θα πρέπει να ξανασκεφτεί διπλά αν θα παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά.

Ο παίκτης της Στόουκ, Τσάρλι Άνταμ, έστειλε μέσω twitter της ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ