Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκπληξη η ΑΕΚ, ανακοίνωσε Μαυροκεφαλίδη

Έκπληξη η ΑΕΚ, ανακοίνωσε Μαυροκεφαλίδη

Σε μια μεταγραφή έκπληξη προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ό Έλληνας σέντερ αγωνιζόταν τις δύο τελευταίες σεζόν στον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις. Στην Ευρωλίγκα πέρσι είχε μέσο όρο 7 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 22 συμμετοχές.

Σε μια μεταγραφή έκπληξη προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ό Έλληνας σέντερ αγωνιζόταν τις δύο τελευταίες σεζόν στον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις.

Στην Ευρωλίγκα πέρσι είχε μέσο όρο 7 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 22 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ πιστή στην δέσμευσή της να δημιουργήσει σύνολο, που θα πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, συνεχίζει το σερί μεταγραφών της.
ADVERTISEMENT

Η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συμφώνησε με τον διεθνή φόργουορντ/σέντερ Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο μέχρι και πρότινος άσσος του Παναθηναϊκού (31 χρ., 2μ.10) υπέγραψε συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» για 1+1 χρόνο.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ, ενώ δεν άργησε να αναδειχθεί σε σημαντική μονάδα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνοντας ομάδες από την Ευρώπη και το NBA να στρέψουν τα βλέμματα τους πάνω του.

Το καλοκαίρι του 2006 μετακόμισε στην ιταλική Βίρτους Ρόμα, ωστόσο, δεν κατάφερε προσαρμοστεί στο παιχνίδι των Ιταλών και τον Φεβρουάριο του 2007 έφυγε για την Ισπανία και την Βαλένθια με τη μορφή δανεισμού. Στις 12 Ιουλίου του 2007 ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του για 3 χρόνια, ωστόσο, τον Ιούλιο του 2008 μετακόμισε για το Μαρούσι.

Την επόμενη σεζόν (2009-2010) επέστρεψε εκ νέου στον Ολυμπιακό όπου και παρέμεινε δύο χρόνια, ώσπου πήρε μεταγραφή μέχρι το 2013 στη ρωσική Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Στα τέλη της σεζόν 2012-2013 δέχθηκε το κάλεσμα της Μπαρτσελόνα, όπου υπέγραψε για την βοηθήσει στα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και την χρονιά που μας πέρασε συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024