
Μικρότερη η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από τον ELA
Μικρότερη κατά 1,5 δισ. ευρώ ήταν η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από τον ELA τον Ιούλιο εξαιτίας της επιστροφής κεφαλαίων, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.
Μικρότερη κατά 1,5 δισ. ευρώ ήταν η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από τον ELA τον Ιούλιο εξαιτίας της επιστροφής κεφαλαίων, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.
Ο δανεισμός από τον ELA, ακριβότερος από τον κανονικό απευθείας δανεισμό από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, έπεσε στα 85,3 δισ. ευρώ τον Ιούλιο από 86,8 δισ. ευρώ τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ.
Οι ελληνικές τράπεζες έχουν αποκλειστεί από τον απευθείας δανεισμό της ΕΚΤ και βασίζονται στον έκτακτο μηχανισμό από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η χώρα βρέθηκε εκτός προγράμματος στήριξης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ζακλίν Σμιθ δεν ήθελε να γίνει το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ
- Τσουκαλάς: Απευθυνόμαστε στο 70% που θέλει πολιτική αλλαγή – Καθαρές λύσεις με το ΠΑΣΟΚ
- «Μια νύχτα μόνο»: Ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Markos by Night: Πρωτιά στην τηλεθέαση το Σάββατο με την παράσταση «Greece The Musicult»
- Με Σέρβους Υπουργούς συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βόλβης
- Οι οπαδοί της Σάντος «έκραξαν» τον Νεϊμάρ
