Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος Μαρκαριάν και «Κάρα», αναλαμβάνει ο Τσάνας

Τέλος Μαρκαριάν και «Κάρα», αναλαμβάνει ο Τσάνας

Παρελθόν από την εθνική ομάδα αποτελούν και επίσημα αποτελούν ο Σέρτζιο Μαρκαριάν και ο Γιώργος Καραγκούνης, καθώς η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Ουρουγουανό προπονητή και παράλληλα να καταγγελθεί «για σπουδαίο λόγο» η σύμβαση με τον άλλοτε αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που κατείχε θέση τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων. Σύμφωνα με την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, την ευθύνη της εθνικής ανδρών θα αναλάβει ο Κώστας Τσάνας, του οποίου μάλιστα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο.

Παρελθόν από την εθνική ομάδα αποτελούν και επίσημα αποτελούν ο Σέρτζιο Μαρκαριάν και ο Γιώργος Καραγκούνης, καθώς η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Ουρουγουανό προπονητή και παράλληλα να καταγγελθεί «για σπουδαίο λόγο» η σύμβαση με τον άλλοτε αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που κατείχε θέση τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων.

Σύμφωνα με την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, την ευθύνη της εθνικής ανδρών θα αναλάβει ο Κώστας Τσάνας, του οποίου μάλιστα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο.

Ο μέχρι τώρα τεχνικός της εθνικής ελπίδων θα καθοδηγήσει πιθανότατα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο νέος προπονητής θα αναλάβει καθήκοντα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

«Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Να λυθεί η συνεργασία με τον κ. Μαρκαριάν και τον κ. Μαρσενάρο κοινή συναινέσει και χωρίς καμία περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση για την Ομοσπονδία.

Να καταγγελθεί η σύμβαση του κ. Καραγκούνη για σπουδαίο λόγο.

Να τερματιστεί η συνεργασία με τον βοηθό προπονητή κ. Κωστένογλου, βάσει σχετικής πρόβλεψης της σύμβασής του.

Να ανανεωθεί η σύμβαση του κ. Τσάνα και να του ανατεθεί η ευθύνη της Εθνικής Ανδρών. Παράλληλα, η Ομοσπονδία βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, που θα αναλάβει καθήκοντα μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Να διερευνηθεί η δυνατότητα επιστροφής μέρους της αποζημίωσης του κ. Ρανιέρι, ο οποίος εργάζεται πλέον σε σύλλογο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024