Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Αριστερή Πλατφόρμα

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Αριστερή Πλατφόρμα

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται οι διαφωνούντες της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει της ενδεχόμενης ψήφισης στη Βουλή της συμφωνίας που αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με τους εταίρους. Κυρίαρχη εκτίμηση είναι πως αν και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία και φτάσει στη Βουλή εντός χρονοδιαγράμματος, έως τις 20 του μηνός, το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ θα οριστικοποιηθεί και θα είναι μη αναστρέψιμο.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται οι διαφωνούντες της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει της ενδεχόμενης ψήφισης στη Βουλή της συμφωνίας που αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με τους εταίρους.

Κυρίαρχη εκτίμηση είναι πως αν και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία και φτάσει στη Βουλή εντός χρονοδιαγράμματος, έως τις 20 του μηνός, το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ θα οριστικοποιηθεί και θα είναι μη αναστρέψιμο.

Υπό την έννοια αυτή, οι εσωκομματικοί αντίπαλοι του Αλέξη Τσίπρα προετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους – μεταξύ αυτών και για την δημιουργία ενός νέου σχήματος – καθώς θεωρείται δεδομένο πως ακόμη κι αν δεν υπάρξουν διαγραφές και πειθαρχικά μέτρα, δεν πρόκειται να βρίσκονται στις λίστες υποψηφίων των επόμενων εκλογών – οι οποίες εκτιμάται ότι μελετώνται ως ένα από τα πιθανότερα ενδεχόμενα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Εν όψει αυτών, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης βρέθηκε την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη, όπου σε εκδήλωση της Αριστερής Πλατφόρμας τόνισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο μνημόνιο.

Την Πέμπτη ο Δημήτρης Στρατούλης θα βρίσκεται στον Βόλο, όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024