Θετικός ο Ολυμπιακός που νίκησε και τη Σίβασπορ
Τρίτο φιλικό, τρίτη νίκη για τον Ολυμπιακό στα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία. Οι «ερυθρόλευκοι» στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους επικράτησαν 1-0 της τουρκικής Σίβασπορ, χάρη στο τέρμα του Πάρντο στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μάρκο Σίλβα χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά, ενώ ντεμπούτο (έστω και ανεπίσημο) με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε ο Φινμπόγκασον.
Τρίτο φιλικό, τρίτη νίκη για τον Ολυμπιακό στα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία. Οι «ερυθρόλευκοι» στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους επικράτησαν 1-0 της τουρκικής Σίβασπορ, χάρη στο τέρμα του Πάρντο στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ο Μάρκο Σίλβα χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά, ενώ ντεμπούτο (έστω και ανεπίσημο) με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε ο Φινμπόγκασον.
Οι Πειραιώτες, που επιστρέφουν στην Αθήνα τις επόμενες ώρες, θα αντιμετωπίσουν την Μπεσίκτας την Κυριακή (21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαννιώτης (46΄ Καπίνο), Σαλίνο (46΄ Ελαμπντελαουί), Αυλωνίτης, Σιόβας (46΄ Βούρος), Μαζουακού (88΄ Σάλιακας), Ζντιέλαρ (46΄ Μιλιβόγεβιτς), Κασάμι (46΄ Μπουχαλάκης), Φουστέρ (46΄ Πάρντο), Ντοσεβί (63΄ Πουλίδο), Ντουρμάζ (46΄ Χάρα), Φινμπόγκασον (71΄ Γιαννιώτας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.069 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στοχευμένο χτύπημα του Ιράν στο Μπαχρέιν – Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν πόλεις κατά μήκος του Ορμούζ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 18 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Ζάκυνθος: Τροχαίο με «γουρούνα» είχαν δύο τουρίστριες – Έπεσαν σε γκρεμό 20 μέτρων




