Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Rolls-Royce Dawn 2016: Πολυτέλεια χωρίς -σταθερή- οροφή

Rolls-Royce Dawn 2016: Πολυτέλεια χωρίς -σταθερή- οροφή

Dawn θα ονομάζεται η soft top cabrio εκδοχή της Rolls-Royce Wraith, η οποία πραγματοποιεί ήδη τα πρώτα της βήματα στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Mία ακόμα πρόταση ετοιμάζεται να προσθέσει στην γκάμα της η Rolls-Royce, αντικαθιστώντας τη σταθερή-μεταλλική οροφή της Wraith με ύφασμα.

Το νέο soft-top cabrio της βρετανικής φίρμας θα ονομάζεται Dawn και θα διακρίνεται για τις συμπαγείς –τηρουμένων των αναλογιών- διαστάσεις του.

Η παραγωγή του πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στο 2016, ενώ κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειές του θα κρύβεται ένας δωδεκακύλινδρος κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 6,6 λίτρων ο οποίος με τη συμβολή δύο υπερσυμπιεστών καυσαερίων θα αποδίδει 624 ίππους.

Ο εν λόγω κινητήρας προέρχεται από το ήδη γνωστό οπλοστάσιο της Wraith, επιτρέποντας στο βρετανικό coupe να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα.

«Η Dawn είναι ένα πανέμορφο cabrio με ένα όνομα που αναδεικνύει τις νέες ευκαιρίες που κρύβει το ξεκίνημα κάθε νέας ημέρας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce, Torsten Mueller-Oetvoes, ξεκαθαρίζοντας πως η Dawn πρόταση στοχεύει σε πελάτες που μέχρι σήμερα η βρετανική φίρμα δεν είχε τη δυνατότητα να προσελκύσει.

AUTOMEDIA

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024