Τα τηλεοπτικά σποτ της Χίλαρι στη μάχη για το χρίσμα
Από την Τρίτη, και με αγορά τηλεοπτικού χρόνου ύψους 2 εκατ. δολαρίων, θα αρχίσουν να προβάλλονται στις ΗΠΑ οι προεκλογικές τηλεοπτικές διαφημίσεις της υποψήφιας των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα Χίλαρι Κλίντον. Δείτε τα δύο τηλεοπτικά σποτ.
Από την Τρίτη, και με αγορά τηλεοπτικού χρόνου ύψους 2 εκατ. δολαρίων, θα αρχίσουν να προβάλλονται στις ΗΠΑ οι προεκλογικές τηλεοπτικές διαφημίσεις της υποψήφιας των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα Χίλαρι Κλίντον.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, τα τηλεοπτικά σποτ θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις Πολιτείες που ψηφίζουν πρώτες, την Αϊόβα και το Νιού Χαμσάιρ, θα έχουν διάρκεια 60 δευτερολέπτων και θα επικεντρώνονται στη ζωή και στην οικογένεια της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην «πρώτης κυρίας».
Το πρώτο διαφημιστικό έχει τίτλο «Ντόροθι» και επικεντρώνεται στη ζωή της μητέρας της Χίλαρι Κλίντον και στον αγώνα της να εξασφαλίσει μία καλύτερη ζωή για την ίδια και την οικογένειά της.
Το δεύτερο, με τίτλο «Δυνατή Οικογένεια», επικεντρώνεται στην οικογενειακή ζωή και την καριέρα της ίδιας της υποψήφιας των Δημοκρατικών και κυρίως στο έργο της στο Ταμείο για την Υπεράσπιση των Παιδιών, καθώς και στη θητεία της ως γερουσιαστού Νέας Υόρκης την περίοδο που σημειώθηκαν οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.
Ο επικεφαλής της εκστρατείας της, Ρόμπι Μουκ, δήλωσε στην εφημερίδα ότι τα τηλεοπτικά σποτ θα δείχνουν ανθρώπους για τους οποίους έδωσε αγώνα η Κλίντον.
Αμφότερες οι διαφημίσεις ανέβηκαν την Κυριακή στο κανάλι της Κλίντον στο YouTube και τις έχουν ήδη δει χιλιάδες άνθρωποι.
«Ντόροθι»

«Δυνατή Οικογένεια»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιώργης Σιάντος: Ο αιφνίδιος αλλά και ύποπτος (;) θάνατός του
- Αλαζονεία Μητσοτάκη: «Δεν μας αφορά η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού»
- Τι γράφουν στη Σερβια για Ολυμπιακό, Μοντέρο και Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Πάμε μια βόλτα; Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Νάσος Γκαβέλας επιστρέφει στα μέρη που σημάδεψαν τη ζωή και την πορεία του
- Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Το καθεστώς σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο είναι ξεκάθαρο – Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει διάχυση του πολέμου στη Μεσόγειο διαμηνύει η Αθήνα
- ΥΠΕΞ: Τάχιστα θα γίνουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού των Ελλήνων που συμμετείχαν στον Global Sumud Flotilla


