Προσύμφωνο για το 48% της Μίλαν από τον Μπερλουσκόνι
Προσύμφωνο για την πώληση του 48% των μετοχών της Μίλαν υπέγραψε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Μπι Ταετσαουμπόλ. Όπως δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερ εκπρόσωπος της Fininvest, της εταιρείας συμμετοχών μέσω της οποίας ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός κατέχει τις μετοχές των «ροσονέρι», η συμφωνία των δύο πλευρών «έκλεισε» στα 480 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν από τον Ταϊλανδό μεγιστάνα έως τις 30 Σεπτεμβρίου.
Προσύμφωνο για την πώληση του 48% των μετοχών της Μίλαν υπέγραψε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Μπι Ταετσαουμπόλ.
Όπως δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερ εκπρόσωπος της Fininvest, της εταιρείας συμμετοχών μέσω της οποίας ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός κατέχει τις μετοχές των «ροσονέρι», η συμφωνία των δύο πλευρών «έκλεισε» στα 480 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν από τον Ταϊλανδό μεγιστάνα έως τις 30 Σεπτεμβρίου.
Λίγο νωρίτερα, ο Ταετσαουμπόλ είχε δημοσιοποιήσει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram τη συμφωνία του με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει ως «ηγέτη φαινόμενο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΠΟ: Τέλος του μήνα η συζήτηση για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι της Super League
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112
- Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου: Ένα διαφορετικό «αντίο» στη Μάρω Κοντού στην Πλάκα
- Ουκρανία: Διαδηλώσεις και μια ηχηρή παραίτηση μετά την απόφαση Ζελένσκι να απολύσει τον υπουργό Άμυνας
- Ο Αλέξης Τσίπρας σε απευθείας γραμμή με τη βάση – Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- ΕΠΟ: Όλες οι ημερομηνίες του Κυπέλλου Ελλάδας – Πότε θα γίνει ο τελικός




