Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ΑΕΚ από την Ανόρθωση, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ρεμές της Πολωνίας, όπου προετοιμάζονται οι «κιτρινόμαυροι» ενόψει της νέας σεζόν. Η «Ένωση» προβλημάτισε με την απόδοσή της, κυρίως στον δημιουργικό τομέα, καθώς ήταν λίγες οι φορές που έφτασε με αξιώσεις κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν να έχουν έναν… ανούσιο εκνευρισμό στο παιχνίδι τους με πιο χαρακτηριστική τη φάση του 20ού λεπτού, όπου ο Τζιμπούρ μετά από ένα σκληρο μαρκάρισμα που δέχτηκε, πήγε στον αντίπαλό του και τον κλήτσησε εκτός φάσης με αποτέλεσμα ο Αλγερινός να φλερτάρει με την απευθείας αποβολή σε φιλικό προετοιμασίας!

Η κυπριακή ομάδα προηγήθηκε στο 35′ με τον Μακρή και διπλασίασε τα τέρματα της στο 51′ με πέναλτι του Εντλόβου.

Μάλιστα, στη φάση αυτή ο Πολωνός διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον Λαμπρόπουλο που υπέπεσε στο πέναλτι, αλλά κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων ο «Δικέφαλος» συνέχισε με έντεκα παίκτες, με τον Τζανετόπουλο να αντικαθιστά τον αποβληθέντα αμυντικό.

Το γκολ της ΑΕΚ πέτυχε στο 82′ ο Γροντής, με πλασέ μετά από ασίστ του Ζόριτς.

ΑΕΚ: Μπαρόχα (63′ Βούρας), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (50′ Τζανετόπουλος), Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης (72′ Πεταυράκης), Σιμόες (55′ Ανάκογλου), Γιόχανσον, Πλατέλλας (72′ Ζόριτς), Μπαρμπόσα (67′ Κρισάντους), Αραβίδης, Τζιμπούρ (55′ Γροντής).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Μόουρα (46′ Τζανακάκης), Νούχου, Χόλγκερσον, Λαΐφης, Αμπουρτζάνια, Μπρούνο, Αβραάμ, Κυριακού, Ντλοβού, Μακρής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ