Στάινμαγερ: Ασφαλή για τους τουρίστες τα παράλια της Τουρκίας
Ασφαλείς για τους τουρίστες είναι οι ακτές της Τουρκίας, σύμφωνα με τον γερμανό υπουργό Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ, ο οποίος, επισημαίνει ότι η κατάσταση παραμένει κρίσιμη στα σύνορα με την Συρία και το Ιράκ.
Ασφαλείς για τους τουρίστες είναι οι ακτές της Τουρκίας, σύμφωνα με τον γερμανό υπουργό Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ, ο οποίος, επισημαίνει ότι η κατάσταση παραμένει κρίσιμη στα σύνορα με την Συρία και το Ιράκ.
«Θα μπορούσα να το φανταστώ» απαντά ο κ. Στάινμαγερ σε ερώτηση της εφημερίδας Bild εάν θα έκανε διακοπές στην Τουρκία, παρά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
«Η κατάσταση σε σχέση με την ασφάλεια είναι κρίσιμη στις συνοριακές περιοχές με την Συρία και το Ιράκ, όχι στις κλασικές περιοχές διακοπών της Τουρκίας. Πολλοί εκ των συνεργατών μου και ένας εκ των υφυπουργών μου κάνουν αυτή τη στιγμή διακοπές στην Τουρκία» πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιστορικό επίτευγμα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Ευρωλίγκα
- Συνενοχή
- Κατρίνης: Ένα drone επιβεβαίωσε ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι
- Αποκλειστικά από τα φυλάκια η προσέλευση στο πρώην Ειρηνοδικείο από Δευτέρα – Η ανακοίνωση
- LIVE: Λίβερπουλ – Τσέλσι
- Ορλάντο Μπλουμ: Μαζί με την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας σε ένα εκρηκτικό θρίλερ επιβίωσης
- Τι εκτιμούν οι στρατιωτικές αρχές για το πλωτό drone στην Λευκάδα; – Ποιος ήταν ο στόχος και οι χειριστές του
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442