Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Renault SUV 2016: To νέο επταθέσιο μέλος της γκάμας

Renault SUV 2016: To νέο επταθέσιο μέλος της γκάμας

To νέο μεγαλύτερο SUV της Renault εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης καθώς η γαλλική φίρμα φαίνεται να αναπτύσσει με ταχείς ρυθμούς την SUV γκάμα της.

Η γαλλική φίρμα είχε ανακοινώσει την προσθήκη ενός ακόμα, μεγαλύτερου SUV στην γκάμα της στο πλαίσιο της παρουσίασης του Kadjar και πλέον, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το νέο SUV ως δοκιμαστικό πρωτότυπο να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης με ορίζοντα το 2016 οπότε και θα παρουσιαστεί.

Οι Γάλλοι θα εκμεταλλευτούν τη συνέργεια τους με την Nissan για την εξέλιξη του νέου SUV -κατ΄αντιστοιχία των Nissan Qashqai- Renault Kadjar και έτσι, το νέο SUV αναμένεται να έχει ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με το Nissan Χ-Trail και να μοιράζεται πολλά από τα μηχανικά και μη μέρη του.

Εκεί που θα υπάρξει αισθητή διαφοροποίηση θα είναι στο σχεδιασμό, καθώς το γαλλικό SUV θα ακολουθήσει το αισθητικό μείγμα από καμπύλες και αιχμές των Captur και Kadjar εντάσσοντας και ορισμένα στοιχεία από το πρόσφατο Talisman, σε ό,τι αφορά τα υλικά και τα τεχνολογικά gadget του θαλάμου επιβατών, στοχεύοντας σε περισσότερη άνεση έναντι του πιο περιπετειώδους X-Trail.

Όπως και να έχει δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το γαλλικό SUV θα διατεθεί επίσης σε πενταθέσιες και επταθέσιες εκδόσεις ενώ κοινή θα είναι και η γκάμα κινητήρων.

Έτσι, το νέο μεγαλύτερο SUV της Renault αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με δύο κινητήρες, το γνωστό μοτέρ πετρελαίου των 130 ίππων και τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων με ισχύ 163 ίππους που εξοπλίζουν και το X-Trail.

AUTOMEDIA

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024