«Χάλκινος» ο Μάμαλος στο Αλμάτι με 233 κιλά
Το χάλκινο μετάλλιο στο ανοικτό πανασιατικό πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο, που πραγματοποιείται στο Αλμάτι του Καζακστάν, κατέκτησε ο Παύλος Μάμαλος. Ο «ασημένιος» Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου, σήκωσε 233 κιλά στην δεύτερη προσπάθεια με αποτέλεσμα να βρεθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών. Ο Μάμαλος, ο οποίος πριν από τρία χρόνια ήταν τρίτος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, σήκωσε 225 κιλά στην πρώτη προσπάθεια, ωστόσο ήταν άκυρος στην τρίτη και στα 238 κιλά.
Το χάλκινο μετάλλιο στο ανοικτό πανασιατικό πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο, που πραγματοποιείται στο Αλμάτι του Καζακστάν, κατέκτησε ο Παύλος Μάμαλος.
Ο «ασημένιος» Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου, σήκωσε 233 στην δεύτερη προσπάθεια με αποτέλεσμα να βρεθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών.
Ο Μάμαλος, ο οποίος πριν από τρία χρόνια ήταν τρίτος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, σήκωσε 225 κιλά στην πρώτη προσπάθεια, ωστόσο ήταν άκυρος στην τρίτη και στα 238 κιλά.
Το χρυσό μετάλλιο, με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (σ.σ. το προηγούμενο κατείχε ο Μάμαλος από το 2014 στο Ντουμπάι) κατέκτησε ο Ελσχάν Χουσείνοφ από το Αζερμπαϊτζάν με 242 κιλά, ενώ στην δεύτερη θέση με 234 κιλά βρέθηκε ο Ιρανός Αλί Σαντεγζαντεχσαλμανί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα


