Στην Αθήνα η αποστολή της Μπριζ για το ματς με τον ΠΑΟ
Αιφνιδιασμένοι από την αφόρητη ζέστη που επικρατεί στην Αθήνα, οι παίκτες της Μπριζ έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην ελληνική πρωτεύουσα, εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη της βελγικής αποστολής αναχώρησαν από την πατρίδα τους φορώντας μπουφάν και φτάνοντας στην Αθήνα έμειναν με το ...κοντομάνικο.
Αιφνιδιασμένοι από την αφόρητη ζέστη που επικρατεί στην Αθήνα, οι παίκτες της Μπριζ έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην ελληνική πρωτεύουσα, εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη της βελγικής αποστολής αναχώρησαν από την πατρίδα τους φορώντας μπουφάν και φτάνοντας στην Αθήνα έμειναν με το …κοντομάνικο.
Αναφερόμενος στην αναμέτρηση και μιλώντας σε Βέλγους δημοσιογράφους που ακολούθησαν την αποστολή της Μπριζ στην Αθήνα, ο επιθετικός Τομ Ντε Σούτερ δήλωσε πως η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, καθώς θα υπάρξει η δυνατότητα πρόκρισης στον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας.
Ο Βέλγος προπονητής και παλιός κορυφαίος τερματοφύλακας του Βελγίου, Μισέλ Πρεντόμ, πήρε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Γάλλο αμυντικό, Ζαν Σαρλ Καστελετο, αλλά άφησε εκτός τον Τούρκο τερματοφύλακα, Σινάν Μπολάτ, για τον οποίο θεωρεί ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Η αποστολή της βελγικής ομάδας αποτελείται από τους εξής 23 ποδοσφαιριστές:
Τερματοφύλακες: Μπρουζές, Τέουκενς, Χόουμπεργκς
Αμυντικοί : Ντε Φάου, Ντουάρτε, Καστελετο, Κουλς, Ντενσβιλ, Ντε Μποκ, Μέχλε, Μπολί Μπομπό
Μέσοι : Σίμονς, Βάθκεθ, Βανακεν, Βόρμερ, Ροϊτεν
Επιθετικοί : Ντε Σούτερ, Ντιαμπί, Ισκιέρδο, Στορμ, Ντιερξ, Ουλάρε, Σέιζ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Σακελλαρίδης: Έπρεπε να παρέμβει η Μπακογιάννη για να κατανοήσουν ότι δεν μπορεί να παραμένει ο Λαζαρίδης
- Ουκρανία: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε περιοχή του Κιέβου – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί – Νεκρός ο δράστης
- Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή – Ιωνικός 30-23: Βήμα πρόκρισης στους τελικούς για τους Ερυθρόλευκους
- Η Ευρώπη σε ρήξη με τον Κάνιε Γουέστ – Ακύρωση συναυλίας και στην Πολωνία
- Το Ιράν εντείνει τον έλεγχο στα Στενά του Ορμούζ

