Στην Αθήνα η αποστολή της Μπριζ για το ματς με τον ΠΑΟ
Αιφνιδιασμένοι από την αφόρητη ζέστη που επικρατεί στην Αθήνα, οι παίκτες της Μπριζ έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην ελληνική πρωτεύουσα, εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη της βελγικής αποστολής αναχώρησαν από την πατρίδα τους φορώντας μπουφάν και φτάνοντας στην Αθήνα έμειναν με το ...κοντομάνικο.
Αιφνιδιασμένοι από την αφόρητη ζέστη που επικρατεί στην Αθήνα, οι παίκτες της Μπριζ έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην ελληνική πρωτεύουσα, εν όψει του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέλη της βελγικής αποστολής αναχώρησαν από την πατρίδα τους φορώντας μπουφάν και φτάνοντας στην Αθήνα έμειναν με το …κοντομάνικο.
Αναφερόμενος στην αναμέτρηση και μιλώντας σε Βέλγους δημοσιογράφους που ακολούθησαν την αποστολή της Μπριζ στην Αθήνα, ο επιθετικός Τομ Ντε Σούτερ δήλωσε πως η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, καθώς θα υπάρξει η δυνατότητα πρόκρισης στον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας.
Ο Βέλγος προπονητής και παλιός κορυφαίος τερματοφύλακας του Βελγίου, Μισέλ Πρεντόμ, πήρε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Γάλλο αμυντικό, Ζαν Σαρλ Καστελετο, αλλά άφησε εκτός τον Τούρκο τερματοφύλακα, Σινάν Μπολάτ, για τον οποίο θεωρεί ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Η αποστολή της βελγικής ομάδας αποτελείται από τους εξής 23 ποδοσφαιριστές:
Τερματοφύλακες: Μπρουζές, Τέουκενς, Χόουμπεργκς
Αμυντικοί : Ντε Φάου, Ντουάρτε, Καστελετο, Κουλς, Ντενσβιλ, Ντε Μποκ, Μέχλε, Μπολί Μπομπό
Μέσοι : Σίμονς, Βάθκεθ, Βανακεν, Βόρμερ, Ροϊτεν
Επιθετικοί : Ντε Σούτερ, Ντιαμπί, Ισκιέρδο, Στορμ, Ντιερξ, Ουλάρε, Σέιζ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επίδομα ανεργίας: Ποιοι θα λαμβάνουν έως 1.375 ευρώ τον μήνα
- Ο Γιαννούλης… σέρβιρε τη νίκη της Άουγκσμπουργκ – Με ήττα ξεκίνησε η Μαρί-Λουίζ Ετά στην Ουνιόν
- LIVE: Τότεναμ – Μπράιτον
- Ατρόμητος – ΑΕΛ 3-2: Πήραν τη ματσάρα οι Περιστεριώτες, έμπλεξαν οι «βυσσινί»
- Έρχονται μαζικές απολύσεις στη Meta – Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
- ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην προπαγάνδα ο Γεωργιάδης – Να φύγει και από αντιπρόεδρος της ΝΔ και από το Υπουργικό Συμβούλιο

