Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όχι και... θαύμα αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟ», λένε στη Μπριζ

«Όχι και… θαύμα αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟ», λένε στη Μπριζ

O προπονητής της Μπριζ, Μισέλ Πρεντόμ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι στο «τριφύλλι», αλλά προβληματίζεται από τις απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών. Ωστόσο, δεν παύει να δηλώνει αισιόδοξος, παρά το κακό ξεκίνημα στο βελγικό πρωτάθλημα.

O προπονητής της Μπριζ, Μισέλ Πρεντόμ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι στο «τριφύλλι», αλλά προβληματίζεται από τις απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών. Ωστόσο, δεν παύει να δηλώνει αισιόδοξος, παρά το κακό ξεκίνημα στο βελγικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο 56χρονος Βέλγος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

-Ο Ισκέρδο είναι στη διάθεσή σας;
«Λειτούργησε καλά χθες στην προπόνηση. Ξέρουμε όμως ότι δεν μπορούμε να τον βάλουμε για όλο τον αγώνα, μπορούμε όμως να τον χρησιμοποιήσουμε είτε στην αρχή είτε στο τέλος».

-Σε τι κατάσταση που βρίσκεται ο Ντουάρτε;
«Έπαιξε μια ώρα την Παρασκευή και είναι σε καλή κατάσταση για να τον χρησιμοποιήσουμε. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την εμπειρία του και φυσικά αν πάει καλά στη σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στο αυριανό παιχνίδι».

-Η ήττα της Παρασκευής σας αφύπνισε;

«Ναι μέχρι ενός σημείου. Έχουμε παίχτες για να προχωρήσουμε παρακάτω. Το που θα φτάσουμε είναι σημαντικό, όπως και το αν θα ξεπεράσουμε τα όριά μας. Όταν ανεβάζεις τον πήχη οφείλεις να δείχνεις μαχητικότητα και να δεις όμως τα όρια που σου δίνει ο διαιτητής να το πράξεις. Να δούμε μέχρι που μπορούμε να είμαστε μάχιμοι, κι από κει και πέρα ο κάθε παίχτης προσπαθεί να δώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του».

-Κρατάτε κλειστά τα χαρτιά σας;

«Θα έλεγα ότι δεν είναι σωστό να πρέπει να κρυβόμαστε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και της προετοιμασίας. Είμαστε ακόμα στην αρχή, ξέρουμε τα προβλήματά μας, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Θαύματα ξέρουμε πως δεν γίνονται».

-Θα αποτελέσει θαύμα αν προκριθείτε απέναντι στον Παναθηναϊκό;
«Όχι δεν θεωρώ πως θα είναι θαύμα. Θεωρώ πως μπορούμε να προκριθούμε. Σίγουρα όταν έχεις τραυματισμούς προσπαθείς για το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Το ζήτημα είναι τι παίχτες έχεις στη διάθεσή σου και τι αλλαγές μπορείς να κάνεις για να προσαρμοστείς στην κατάσταση».

Πριν τον προπονητή της Μπριζ, ερωτήσεις δέχθηκε και ο αρχηγός των Βέλγων, Τίμι Σιμόνς:

-Πως βλέπεις τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό;

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και είδαμε πως στο πρωτάθλημα η αρχή μας δεν ήταν εύκολη. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα σημαντικότερα, μέχρι τα επόμενα. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τον αντίπαλο, αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι να ξέρεις τις δικές σου δυνατότητες. Καλό αποτέλεσμα είναι να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Αν το καταφέρουμε, τα υπόλοιπα πράγματα θα πάνε καλά».

-Η ζέστη θεωρείτε πως θα σας επηρεάσει;

«Φύγαμε από 15 έως 20 βαθμούς. Εδώ είναι πολύ ζεστά και πρέπει να προσαρμοστούμε. Να δούμε σε τι θερμοκρασία θα προπονηθούμε σήμερα και σε τι θερμοκρασία θα αγωνιστούμε αύριο στον αγώνα. Το σημαντικότερο πάντως είναι να προσαρμοστούμε στις καιρικές συνθήκες όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024