Διαψεύδουν τα σενάρια για Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό
Σε διάψευση πως υπάρχει συμφωνία με τη Φενερμπαχτσε για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θέλοντας να σβήσει τη «φωτιά» που άναψαν το πρωί της Πέμπτης δημοσιεύματα στην Τουρκία που αναπαρήγαγαν και ελληνικά ΜΜΕ και έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο ομάδων για πώληση του Σέρβου στα 9 εκατ. ευρώ.
Σε διάψευση πως υπάρχει συμφωνία με τη Φενερμπαχτσε για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θέλοντας να σβήσει τη «φωτιά» που άναψαν το πρωι της Πέμπτης δημοσιεύματα στην Τουρκία που αναπαρήγαγαν και ελληνικά ΜΜΕ και έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο ομάδων για πώληση του Σέρβου στα 9 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμένα λοιπόν από τους «ερυθρόλευκους» τονίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μιλιβόγεβιτς τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για «παραμύθια των Τούρκων».
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο 24χρονος χαφ του Ολυμπιακού, αποτελεί «πόθο» του Βίτορ Περέιρα με την τουρκική ομάδα να έχει καταθέσει ήδη δύο προτάσεις χωρίς όμως να βρει αντίκρισμα και δεν αποκλείεται να επιστρέψει με νέα προσφορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μπαρ της ταινίας «Πέρα από την Αφρική» εξακολουθεί να απαγορεύει την είσοδο στις γυναίκες
- Σακελλαρίδης: Ο Μητσοτάκης να συνταχθεί με το αίτημα Σάντσεθ για αναστολή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – Ισραήλ
- Ο Ευαγγέλου σφυρίζει στον τελικό ΠΑΟΚ-ΟΦΗ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Αντιπροσωπεία της Γαλλικής Γερουσίας επισκέφθηκε την Αίγινα
- Χαϊδάρι:13χρονη έπεσε από μπαλκόνι σχολείου – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
- Η Meta πέτυχε με τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban, η Google επιλέγει Gucci


