Αναβολή της ΕΕΑ για ΟΠΑΠ – ΑΕΚ και διευκρινίσεις από Μελισσανίδη
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης για το «ασυμβίβαστο» στη σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ, όπως έχει προκύψει μετά από καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η αναβολή δόθηκε για την Τρίτη (28/7) προκειμένου να κληθεί ο «ισχυρός» άνδρας της «Ένωσης» ενώπιον της Επιτροπής και να παράσχει διευκρινίσεις. Για την ακρίβεια, η ΕΕΑ δεν κατάφερε να βγάλει αποτέλεσμα (με 3 υπέρ - 3 κατά και ένα λευκό), προβάλλοντας «αδυναμία» στη συγκεκριμένα υπόθεση προτού δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις».
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης για το «ασυμβίβαστο» στη σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ, όπως έχει προκύψει μετά από καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η αναβολή δόθηκε για την Τρίτη (28/7) προκειμένου να κληθεί ο «ισχυρός» άνδρας της «Ένωσης» ενώπιον της Επιτροπής και να παράσχει διευκρινίσεις. Για την ακρίβεια, η ΕΕΑ δεν κατάφερε να βγάλει αποτέλεσμα (με 3 υπέρ – 3 κατά και ένα λευκό), προβάλλοντας «αδυναμία» στη συγκεκριμένα υπόθεση προτού δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις».
Σύμφωνα με την καταγγελία του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να βρίσκεται στα κουπόνια του στοιχήματος εξ αιτίας ασυμβίβαστου που κατά τη γνώμη «ερυθρολεύκων» προκαλείται λόγω της σχέσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με τα διοικητικά της «Ένωσης» και της ταυτόχρονης παρουσία του γιου του στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ.
Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:
«Αναβλήθηκε για την Τρίτη 28 Ιουλίου (12:00) η εκδίκαση της υπόθεσης σχετικά με την εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και η αίτηση της τελευταίας για έγκριση συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Η αναβολή δόθηκε, προκειμένου να κληθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής και να παράσχει διευκρινίσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διαμαντοπούλου: «Γίνεται προσπάθεια λεηλασίας του ΠΑΣΟΚ» – Τι είπε για το σενάριο διαγραφής του Χάρη Δούκα
- Μπιλ Γκέιτς και αρχεία Έπσταϊν: Οι αποκαλύψεις που φέρνουν νέα ερωτήματα για τον δισεκατομμυριούχο
- Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εξέλιξη – Σηκώθηκε ελικόπτερο
- Ισπανία: Ρεκόρ θανάτων λόγω καύσωνα σημειώθηκε τον Μάιο
- Ο Πύρρος Δήμας είναι ο νέος πρεσβευτής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (pic)
- Δίκη για τα Τέμπη: Στο στόχαστρο το δημόσιο, πυρά για «προκλητική» στάση – Η απάντηση του ΝΣΚ






