Συνάντηση θα έχουν το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της κ. Κωνσταντοπούλου η συνάντηση με τον πρωθυπουργό γίνεται έπειτα από αίτημά της.
Συνάντηση θα έχουν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της κ. Κωνσταντοπούλου η συνάντηση με τον πρωθυπουργό γίνεται έπειτα από αίτημά της.
Επίκεντρο της συζήτησης θα είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιεχόμενο της επιστολής που απέστειλε η πρόεδρος της Βουλής τόσο στον ίδιο όσο και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στην επιστολή της η κ. Κωνσταντοπούλου καλεί τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο να ενημερώσουν τους ομολόγους τους για την εξόφθαλμη, όπως αναφέρει, αντισυνταγματική διαδικασία με την οποία έχουν εισαχθεί τα νομοσχέδια με τα προαπαιτούμενα μέτρα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.