Κουτσούμπας: Ο λαός να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί κυβέρνηση και τρόικα
«Έτσι κι αλλιώς στους δρόμους θα κριθεί το δίκιο. Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να τους αφήσει σε χλωρό κλαρί, τόσο τους σημερινούς κυβερνώντες όσο και όσους κυβέρνησαν μέχρι σήμερα αυτή τη χώρα, αλλά και την τρόικα, το μεγάλο κεφάλαιο» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
«Έτσι κι αλλιώς στους δρόμους θα κριθεί το δίκιο. Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να τους αφήσει σε χλωρό κλαρί, τόσο τους σημερινούς κυβερνώντες όσο και όσους κυβέρνησαν μέχρι σήμερα αυτή τη χώρα, αλλά και την τρόικα, το μεγάλο κεφάλαιο» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
«Πρέπει ο ελληνικός λαός σήμερα να οργανωθεί τώρα στα ταξικά συνδικάτα, να πυκνώσει τις γραμμές του εργατικού κινήματος, να ενωθεί σε μια μεγάλη λαϊκή συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό, ενάντια στις κυβερνήσεις τους, στο κεφάλαιο, σε όλους αυτούς που του πίνουν το αίμα καθημερινά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σε συμπόρευση και πάλη με το ΚΚΕ» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.
Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ότι «σήμερα χρειάζεται ένα λαϊκό κίνημα, μια λαϊκή συμμαχία χειραφετημένα από ψεύτικες προσδοκίες, από κάλπικες ελπίδες, από εκβιασμούς, από τη φοβία, από την τρομοκρατία. Πρέπει αυτός ο λαός εδώ και τώρα να ορθώσει ξανά το κεφάλι, και θα νικήσει».
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων