Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για μέλος της κυβέρνησης με off shore

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για μέλος της κυβέρνησης με off shore

Μετά το θέμα Βαλαβάνη, βουλευτές της ΝΔ με πρώτο υπογράφοντα τον Λευτέρη Αυγενάκη επανέρχονται με ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τρεις συναρμόδιους υπουργούς σχετικά με μέλος της κυβέρνησης ο οποίος διατηρεί off shore εταιρεία, καθώς και μέλη της κυβέρνησης τα οποία πριν από τις εκλογές μετέφεραν στο εξωτερικό μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μετά το θέμα Βαλαβάνη, βουλευτές της ΝΔ με πρώτο υπογράφοντα τον Λευτέρη Αυγενάκη επανέρχονται με ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τρεις συναρμόδιους υπουργούς σχετικά με μέλος της κυβέρνησης ο οποίος φέρεται να διατηρεί off shore εταιρεία, καθώς και μέλη της κυβέρνησης τα οποία φέρονται πριν από τις εκλογές να μετέφεραν στο εξωτερικό μεγάλα χρηματικά ποσά.

Την ερώτηση με θέμα «Διαφθορά και το ήθος της ‘πρώτη φορά’ αριστερής διακυβέρνησης» κατέθεσαν 21 βουλευτές της ΝΔ, στην οποία επικαλούνται παραδείγματα συμπεριφοράς μελών της κυβέρνησης που, όπως υποστηρίζουν, δεν συνάδουν με τις διακηρύξεις για «την καταπολέμηση της διαφθοράς» και την «…εισαγωγή ενός νέου ήθους διαφάνειας και αξιοκρατίας».

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λ. Αυγενάκης, Κ. Μητσοτάκης, Αδ. Γεωργιάδης, Ιω. Βρούτσης, Μ. Βορίδης, Χρ. Σταϊκούρας, Κ. Βλάσης, Θ. Δαβάκης, Δ. Κυριαζίδης, Στ. Γιαννάκης, Γ. Γεωργαντάς, Μαρία Αντωνίου, Α. Κατσανιώτης, Σίμος Κεδίκογλου, Χρ. Μπουκώρος, Γ. Στύλιος, Τ. Κοψαχείλης, Θ. Καράογλου, Γ. Βαγιωνάς, Γ. Βλάχος και Κ. Τζαβάρας, ζητούν να πληροφορηθούν:

  • Ποιες πολιτικές θα εισαχθούν για την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος;
  • Αν είναι διατεθειμένη η κυβέρνηση να διευκολύνει το έργο της Δικαιοσύνης, προκειμένου να ελεγχθούν οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών μελών του υπουργικού συμβουλίου, ιδιαιτέρως δε μελών του οικονομικού επιτελείου, καθώς και συγγενών τους α’ και α’ βαθμού και συνεργατών τους;
  • Αν υπάρχει μέλος της κυβέρνησης που διατηρεί off shore εταιρεία;
  • Αν υπάρχουν μέλη της κυβέρνησης που (υπό τη φημολογία και μόνο της προκήρυξης εκλογών τον Δεκέμβριο του 2014) μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά σε τράπεζες στην αλλοδαπή; Αν υπάρχει πρόθεση να ελεγχθούν αυτά, από τις αρχές Δεκεμβρίου 2014 και μετά; Πόσα και ποια πολιτικά πρόσωπα διατηρούν λογαριασμούς στο εξωτερικό;

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024