Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραυματίστηκε ο Τζιοβάνι, «χάλασε» η μεταγραφή στην ΑΕΚ

Τραυματίστηκε ο Τζιοβάνι, «χάλασε» η μεταγραφή στην ΑΕΚ

Σε άλλες λύσεις στρέφεται πλέον το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού η περίπτωση Τζιοβάνι εξελίχθηκε σε «φιάσκο», με υπαιτιότητα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. Ο αμυντικός της Φλουμινένσε είχε κουράσει τους ανθρώπους της Ένωσης με τις συνεχείς παλινωδίες και τις υποσχέσεις που δεν τηρούσε, αλλά το αποκορύφωμα ήταν ο τραυματισμός που υπέστη στον τελευταίο αγώνα της «Φλου», κι ενώ ο ίδιος είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα παίξει για να προφυλαχθεί!

Σε άλλες λύσεις στρέφεται πλέον το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού η περίπτωση Τζιοβάνι εξελίχθηκε σε «φιάσκο», με υπαιτιότητα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Ο αμυντικός της Φλουμινένσε είχε κουράσει τους ανθρώπους της Ένωσης με τις συνεχείς παλινωδίες και τις υποσχέσεις που δεν τηρούσε, αλλά το αποκορύφωμα ήταν ο τραυματισμός που υπέστη στον τελευταίο αγώνα της «Φλου», κι ενώ ο ίδιος είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα παίξει για να προφυλαχθεί!

Ο τραυματισμός του στο γόνατο «αποτελείωσε» την αρχική, προφορική, συμφωνία στην οποία είχε καταλήξει με την αθηναϊκή ομάδα, καθώς εν τω μεταξύ στην υπόθεση είχε υπεισέλθει και η νυν ομάδα του, που φερόταν να του προσφέρει συμβόλαιο με ανάλογες αποδοχές.

Ο 26χρονος Τζιοβάνι τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Βάσκο Ντα Γκάμα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, όπως τις ανέφερε ο πατέρας του στον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων μίνιμουμ για δύο μήνες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024