Διαψεύδει το υπουργείο τους ισχυρισμούς Βαλαβάνη για παρακολουθήσεις
Την έντονη αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσαν τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη περί παρακολουθήσεών της από την ΕΥΠ. «Όφειλε να γνωρίζει ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη-τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες» σημειώνει, μεταξύ άλλων.
Την έντονη αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσαν τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη περί παρακολουθήσεών της από την ΕΥΠ.
«Όφειλε να γνωρίζει ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη-τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες» σημειώνει, μεταξύ άλλων.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Η κυρία Βαλαβάνη, ως Υπουργός, όφειλε να γνωρίζει ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη-τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες. Όφειλε επίσης να γνωρίζει ότι τόσο ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσο και ο Διοικητής της ΕΥΠ ενεργούν με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους και δεν αναμιγνύονται σε πολιτικά παιχνίδια εντυπώσεων.
» Εάν παρά ταύτα και στο πλαίσιο οποιασδήποτε υπερασπιστικής γραμμής η κυρία Βαλαβάνη έχει στοιχεία υποκλοπής τηλεφωνικών της συνομιλιών ως Υπουργού συνιστάται να απευθυνθεί στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές (ΕΕΤΤ, Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών κλπ.) προκειμένου να εξετασθούν οι καταγγελίες της.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Νέες ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και το Χάρκοβο
- Το Ιράν απελευθέρωσε Αμερικανίδα που είχε φυλακιστεί το 2024, ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κουρδιστάν: Αρκετά drones καταρρίφθηκαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ
- Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Ιορδανία δέχονται επιθέσεις – Χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
