Με κάταγμα στο χέρι νοσηλεύεται ο γάλλος υπουργός Οικονομικών
Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν νοσηλεύεται από την Κυριακή σε νοσοκομείο του Παρισού, αφού έσπασε το χέρι του, όπως έγινε γνωστό από πηγές του περιβάλλοντός του. Ο Σαπέν φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε την ώρα που έβαζε βενζίνη σε πρατήριο καυσίμων.
Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν νοσηλεύεται από την Κυριακή σε νοσοκομείο του Παρισιού, αφού έσπασε το χέρι του, όπως έγινε γνωστό από πηγές του περιβάλλοντός του.
Ο υπουργός, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο βραχιόνιο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι το βράδυ της Τρίτης.
Πηγές του περιβάλλοντός του ανέφεραν ότι ο Σαπέν «γλίστρησε ενώ έβαζε βενζίνη σε ένα πρατήριο καυσίμων».
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, πάντως, «δεν τον εμποδίζει να συνεχίζει τη δουλειά του» πρόσθεσαν.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»