Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αγαπημένος παίκτης του γυναικείου κοινού», ο Γιώργος Πρίντεζης

«Αγαπημένος παίκτης του γυναικείου κοινού», ο Γιώργος Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν είναι... απλώς μέλος της καλύτερης πεντάδας της Α1 για τη σεζόν 2014-15, αλλά και ο «αγαπημένος παίκτης του γυναικείου κοινού» για το ίδιο διάστημα. Ο ΕΣΑΚΕ συμπεριέλαβε για πρώτη φορά φέτος τη συγκεκριμένη κατηγορία στις βραβεύσεις, με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να συγκεντρώνει 1.325 ψήφους από τους και τις φιλάθλους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν είναι… απλώς μέλος της καλύτερης πεντάδας της Α1 για τη σεζόν 2014-15, αλλά και ο «αγαπημένος παίκτης του γυναικείου κοινού» για το ίδιο διάστημα. Ο ΕΣΑΚΕ συμπεριέλαβε για πρώτη φορά φέτος τη συγκεκριμένη κατηγορία στις βραβεύσεις, με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να συγκεντρώνει 1.325 ψήφους από τους και τις φιλάθλους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

«Το σημαντικό είναι να έρχεται ο κόσμος στο μπάσκετ και να γεμίζει τα γήπεδα, άλλωστε το άθλημα είναι και γυναικείο. Χαίρομαι που πλέον υπάρχει και γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού.

Εύχομαι και τα δυο τμήματα να έχουν πάντα τον κόσμο στο πλευρό τους, τα γήπεδα που παίζουμε να είναι γεμάτα και να πανηγυρίζουμε τίτλους» δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την ανάδειξή του σε αγαπημένο παίκτη του γυναικείου κοινού.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΚΕ, η συγκεκριμένη κατηγορία καθιερώνεται από τον ΕΣΑΚΕ για να τονιστεί και να διευρυνθεί η στήριξη του γυναικείου φίλαθλου κοινού στο ελληνικό μπάσκετ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024