Κύπρος: Έπεσαν δύο πύραυλοι από μαχητικό αεροσκάφος, δεν εξερράγησαν
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στην περιοχή της βρετανικής βάσης Ακρωτηρίου στη Λεμεσό λόγω αποκόλλησης δύο πυραύλων από μαχητικό αεροσκάφος Tornado της βρετανικής αεροπορίας, την ώρα που αυτό προσγειωνόταν. Οι δύο πύραυλοι αποκολλήθηκαν από το μαχητικό αεροσκάφος και έπεσαν στον δίαυλο προσγείωσης, χωρίς να εκραγούν, προκαλώντας, ωστόσο, σοβαρές ζημιές στο αεροσκάφος.
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στην περιοχή της βρετανικής βάσης Ακρωτηρίου στη Λεμεσό λόγω αποκόλλησης δύο πυραύλων από μαχητικό αεροσκάφος Tornado της βρετανικής αεροπορίας, την ώρα που αυτό προσγειωνόταν.
Ο αστυνομικός διευθυντής της βάσης, Γιώργος Κιτέος, ανέφερε πως οι δύο πύραυλοι αποκολλήθηκαν από το μαχητικό αεροσκάφος και έπεσαν στον δίαυλο προσγείωσης, χωρίς να εκραγούν, προκαλώντας, ωστόσο, σοβαρές ζημιές στο αεροσκάφος.
Στο χώρο του αεροδρομίου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση ασφαλούς μετακίνησης των δύο πυραύλων από εμπειρογνώμονες του βρετανικού υπουργείου Άμυνας, οι οποίοι έφτασαν στην Κύπρο.
Με έκτακτη οδηγία των αρχών του αεροδρομίου της βάσης Ακρωτηρίου, ο δίαυλος απογειώσεων – προσγειώσεων θα παραμείνει κλειστός μέχρι και τα μεσάνυχτα της 19ης Ιουλίου.
Για λόγους ασφάλειας, η ευρύτερη περιοχή γύρω από την περίφραξη της αεροπορικής βάσης έχει αποκλειστεί και δεν επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων και η είσοδος προσώπων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πού θα πάτε το τριήμερο; Ό,τι κι αν διαλέξετε, η νέα σας βαλίτσα βρίσκεται στα καταστήματα ΑΒ!
- Τασούλας: Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων – Σημάδεψε ανεξίτηλα τον Ελληνισμό
- Λυών – Μπαρτσελόνα: Ο τελικός του UEFA Champions League Γυναικών στο MEGA News
- Στέλιος Ρόκκος: Παντρεύεται η 26χρονη κόρη του τραγουδιστή – Η μυθική πρόταση γάμου
- Φάμελλος: Καθοριστικός ο ρόλος του Τσίπρα – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει σε ενωτικό ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές
- Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Αρταίων