Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Χορηγός εταιρία επηρεάζει τις μεταγραφές και την προετοιμασία της Ράγιο Βαγιεκάνο

Χορηγός εταιρία επηρεάζει τις μεταγραφές και την προετοιμασία της Ράγιο Βαγιεκάνο

Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δύναμης που έχουν οι χορηγοί στην δημιουργία δεδομένων σε μία ομάδα. Τέτοια, που φαίνεται ότι μπορούν να επιβάλουν ακόμα και την μεταγραφή παικτών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, προσπαθούν συνεχώς να βελτιώσουν τα έσοδα από τις χορηγίες, αφού αποτελούν κυρίαρχο περιουσιακό τους στοιχείο. Η εύρεση χορηγών δεν είναι καθόλου μία εύκολη υπόθεση και συνήθως αφορά τα πιο ισχυρά σωματεία.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δύναμης που έχουν οι χορηγοί στην δημιουργία δεδομένων σε μία ομάδα. Τέτοια, που φαίνεται ότι μπορούν να επιβάλουν ακόμα και την μεταγραφή παικτών.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, προσπαθούν συνεχώς να βελτιώσουν τα έσοδα από τις χορηγίες, αφού αποτελούν κυρίαρχο περιουσιακό τους στοιχείο. Η εύρεση χορηγών δεν είναι καθόλου μία εύκολη υπόθεση και συνήθως αφορά τα πιο ισχυρά σωματεία.

Έτσι οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες, με τους χορηγούς να συμπεριλαμβάνουν όρους που επηρεάζουν την αθλητική διάσταση των ομάδων.

Μία τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ΑBC, είναι της Ράγιο Βαγιεκάνο. Η κινεζική εταιρεία Qbao, που πλήρωσε σχεδόν 600.000 ευρώ για να βάλει διαφήμιση στη φανέλα του συλλόγου της Μαδρίτης, συμπεριέλαβε δύο όρους στην συμφωνία με την Ράγιο: η ομάδα θα πρέπει να επισκεφτεί την Κίνα στην διάρκεια της προετοιμασίας και να προχωρήσει στην απόκτηση ενός Κινέζου παίκτη.

Η ισπανική ομάδα, που έχει στον πάγκο της τον Πάκο Χέμεθ, θα εκπληρώσει την πρώτη προϋπόθεση, μιας και θα βρεθεί για πέντε ημέρες στην Κίνα, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της Ράγιο, Φελίπε Μινιάμπρες, παρακολουθεί την αγορά, προκειμένου να αποκτήσει ένα Κινέζο παίκτη.

Όπως φαίνεται έχει επικεντρωθεί στον 26χρονο επιθετικό της Γκουοάν, Ζανγκ Τσενγκντονγκ. Ένας παίκτης, που γνωρίζει ήδη το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μιας και έχει αγωνιστεί στην Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, Ουνιάο Λεϊρία και Μπέιρα Μαρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Μάχη για την Commerzbank!

Η Deutsche Bank σχεδιάζει να μπει στο παιχνίδι για να σταματήσει την UniCredit, αγοράζοντας το σύνολο ή μέρος του 12% της κυβέρνησης στην Commerzbank

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024