Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κληρώθηκαν τα ντέρμπι της νέας σεζόν στην Ισπανία

Κληρώθηκαν τα ντέρμπι της νέας σεζόν στην Ισπανία

Από νωρίς ξεκινάνε τα ντέρμπι στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για τη νέα σεζόν, με τα «clasico» ωστόσο να... αργούν αρκετά. Συγκεκριμένα στο πρώτο δυνατό παιχνίδι της σεζόν στις 13 Σεπτεμβρίου, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Μαρτσελόνα, ενώ στις 4 Οκτωβρίου το «Βιθέντε Καλντερόν» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από νωρίς ξεκινάνε τα ντέρμπι στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για τη νέα σεζόν, με τα «clasico» ωστόσο να… αργούν αρκετά.

Συγκεκριμένα στο πρώτο δυνατό παιχνίδι της σεζόν στις 13 Σεπτεμβρίου, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Μαρτσελόνα, ενώ στις 4 Οκτωβρίου το «Βιθέντε Καλντερόν» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσον αφορά το πρώτο «clasico» ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαστσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου, ενώ ο αγώνας του δεύτερου γύρου στις 3 Απριλίου στο «Καμπ Νου».

Νωρίτερα, στις 31 Ιανουαρίου η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Ατλέτικο, ενώ περίπου ένα μήνα μετά στις 28 Φεβρουαρίου, οι «ροχιμπλάνκος» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη «βασίλισσα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024