Σουλτς: Στην κόψη του ξυραφιού οι διαπραγματεύσεις
Για δύσκολες διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαίων, που βρίσκονται στην «κόψη του ξυραφιού» έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μιλώντας στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk.
Για δύσκολες διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαίων, που βρίσκονται στην «κόψη του ξυραφιού» έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μιλώντας στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk.
Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται «στην κόψη του ξυραφιού» δήλωσε, σημειώνοντας ότι «μπορεί να αποσυντεθεί η Ευρωζώνη».
Πάντως στο τέλος υπερίσχυσε η αισιοδοξία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς επισήμανε ότι είναι πεπεισμένος ότι τα εμπόδια που τίθενται στον δρόμο για μια συμφωνία μπορούν να ξεπεραστούν.
Αναφερόμενος στην πρόταση του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ο Μάρτιν Σουλτς είπε:
«Αυτή η ιδέα για πενταετή έξοδο δεν είναι στο τραπέζι. Δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτό πλέον».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ


