
Ακυρώθηκε η Σύνοδος των «28», κανονικά η Σύνοδος της Ευρωζώνης
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ανακοίνωσε την ακύρωση της προγραμματισμένης για το απόγευμα Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για το θέμα της Ελλάδας. Κανονικά θα διεξαχθεί η Σύνοδος των ηγετών της Ευρωζώνης, η οποία αναμένεται να αρχίσει στις 5 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) και να διαρκέσει «μέχρι να καταλήξουν οι συνομιλίες».
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής την ακύρωση της προγραμματισμένης για το απόγευμα Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το θέμα της Ελλάδας.
Κανονικά θα διεξαχθεί η Σύνοδος των ηγετών της Ευρωζώνης, η οποία αναμένεται να αρχίσει στις 5 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) και να διαρκέσει «μέχρι να καταλήξουν οι συνομιλίες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Τουσκ στο Twitter.
I have cancelled #EUCO today. #EuroSummit to start at 16h and last until we conclude talks on #Greece
— Donald Tusk (@eucopresident) July 12, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο μήνες μετά τη δολοφονία του Νικήτα: «Δεν τον πρόλαβα ζωντανό να του δώσω μία αγκαλιά»
- Βενεζουέλα: Αυξάνεται ο αιματηρός απολογισμός από τους σεισμούς – Στους 2.595 οι νεκροί
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Αγώνες για τα τρία τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στους «16»
- Συνταγή: Μεσογειακή ομελέτα με φέτα
- «Φάρος σταθερότητας»: Μαζί με την αβεβαιότητα για τον κόσμο, αυξάνεται και η πίστη των Ευρωπαίων στην ΕΕ
- Κρατικοδίαιτη αριστεία


