
Στον τελικό του διπλού σκιφ προκρίθηκαν Νικολαΐδου, Ασουμανάκη
Ένα μετάλλιο θα διεκδικήσουν για τα ελληνικά κουπιά στη Λουκέρνη, οι Κατερίνα Νικολαϊδου και η Σοφία Ασουμανάκη. Τα κορίτσια του διπλού σκιφ, αν και νέο πλήρωμα, κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (3ος αγώνας της χρονιάς) τερματίζοντας στην 3η θέση της ημιτελικής σειράς τους με χρόνο 9:19.13, πίσω από την Λευκορωσία (7:14.98) και τη Γερμανία (7:17.52).
Ένα μετάλλιο θα διεκδικήσουν για τα ελληνικά κουπιά στη Λουκέρνη, οι Κατερίνα Νικολαϊδου και η Σοφία Ασουμανάκη. Τα κορίτσια του διπλού σκιφ, αν και νέο πλήρωμα, κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (3ος αγώνας της χρονιάς) τερματίζοντας στην 3η θέση της ημιτελικής σειράς τους με χρόνο 9:19.13, πίσω από την Λευκορωσία (7:14.98) και τη Γερμανία (7:17.52). Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες της κωπηλασίας θα πάρουν θέση στη γραμμή της εκκίνησης στις 15:18 αύριο.
Αντίθετα, δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών το άλλο γυναικείο πλήρωμα με τις Γεωργία Δημάκου και Αμαλία Τσιάβου που κατέλαβαν την 6η θέση και θα αγωνιστούν στον «μικρό τελικό» του αγωνίσματος (Κυριακή 10:15).
Τα δύο ανδρικά πληρώματα ολοκλήρωσαν σήμερα τις υποχρεώσεις τους. Συγκεκριμένα, η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών με τους Ντούσκο-Πέτρου-Λ.Κόνσολα-Γ.Κόνσολα τερμάτισε στην 4η θέση στον Γ΄ Τελικό και κατέλαβε τη 16η στη γενική κατάταξη, ενώ το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τους Μαγδανή-Γιάνναρο ήταν 2οι στον Δ΄ Τελικό και 20οι στη γενική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27

