Κινείται γρήγορα για την απόκτηση του Μήτρογλου η Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου για ένα χρόνο, ζήτησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας από τη Φούλαμ. Αυτό αποκάλυψε η πορτογαλική εφημερίδα Α BOLA, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και γίνεται προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή έως τη Δευτέρα. Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, αλλά και στη συνέχεια νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, ιστοσελίδες κορυφαίων εφημερίδων στην χώρα της Ιβηρικής, η Σπόρτινγκ έχει φτάσει την προσφορά της για δανεισμό στη Φούλαμ στα 1,5 εκατ. ευρώ, με ύπαρξη ρήτρας για οριστική αγορά στο τέλος της σεζόν.
Τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου για ένα χρόνο, ζήτησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας από τη Φούλαμ.
Αυτό αποκάλυψε η πορτογαλική εφημερίδα Α BOLA, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και γίνεται προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή έως τη Δευτέρα.
Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, αλλά και στη συνέχεια νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, ιστοσελίδες κορυφαίων εφημερίδων στην χώρα της Ιβηρικής, η Σπόρτινγκ έχει φτάσει την προσφορά της για δανεισμό στη Φούλαμ στα 1,5 εκατ. ευρώ, με ύπαρξη ρήτρας για οριστική αγορά στο τέλος της σεζόν.
Ο 27χρονος επιθετικός, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, δέχεται να μειωθούν οι αποδοχές του προκειμένου να αγωνιστεί στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Στο δημοσίευμα της A BOLA Αναφέρεται ότι ο Μήτρογλου δεν αποτελούσε την προτεραιότητα για τα «λιοντάρια», έγινε όμως μετά την αποτυχία απόκτησης του στράικερ της Νόριτς, Ρίκι Φαν Βόλφσβινκελ.
Ο 26χρονος Ολλανδός, που μάλιστα ταξίδεψε στη Λισαβόνα, αρνήθηκε τα 1,6 εκατ. ευρώ μικτά απαιτώντας ένα εκατ. ευρώ επιπλέον.
Ετσι, μετά την εξέλιξη αυτή, προκρίθηκε το όνομα του Κώστα Μήτρογλου που είχε ξεχωρίσει ιδιαίτερα ο νέος προπονητής της Σπόρτινγκ Ζόρζε Ζέσους, όταν εκείνος καθόταν στον πάγκο της Μπενφίκα.
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.