H Μόσχα είναι «απλός παρατηρητής» στην ελληνική κρίση
Ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανέφερε πως η Μόσχα παραμένει «απλός παρατηρητής» των εξελίξεων στην ελληνική κρίση, σημειώνοντας πως η ίδια δεν λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με την παραμονή στο ευρώ ή τη διαμόρφωση και την αποπληρωμή του χρέους της. «Γενικά, μας ενδιαφέρει το ευρώ να συμπεριφέρεται ομαλά ως νόμισμα» ανέφερε ο Μεντβέντεφ.
Ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανέφερε πως η Μόσχα παραμένει «απλός παρατηρητής» των εξελίξεων στην ελληνική κρίση, επανλαμβάνοντας πως η Ρωσία δεν έχει προσφέρει πακέτο οικονομικής βοήθειας στην Αθήνα.
«Είμαστε μόνο εξωτερικοί παρατηρητές» είπε ο Μεντβέντεφ. «Δεν λαμβάνουμε αποφάσεις σχετικά με την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή τη διαμόρφωση και την αποπληρωμή του χρέους της» τόνισε.
Ο ρώσος πρωθυπουργός σημείωσε ότι «γενικά, αυτό που μας ενδιαφέρει το ευρώ να συμπεριφέρεται ομαλά ως νόμισμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κλίμα γενικού εκνευρισμού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ – Στο στόχαστρο το Μαξίμου
- Κίνηση: Συμφόρηση στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Αδιανόητο: Η Φενερμπαχτσέ έδωσε στην Μπριάνα Στιούαρτ 500.000 ευρώ για δύο παιχνίδια! (vids)
- Η «ακτινογραφία» της φοροδιαφυγής: «Πρωταθλητές» τα συνεργεία, ποιοι κλάδοι ακολουθούν
- «Optansia & Guerrilla» σε σκηνοθεσία Γιώργου Δάμπαση στο Θέατρο Αργώ
- Λιοσίων: Ξεκινά προσπάθεια αφύπνισης της 16χρονης – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία της μηχανής


