Πολιτικό Συμβούλιο ΝΔ: Δίνουμε εξουσιοδότηση για να έρθει η συμφωνία
Συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ με διευρυμένη σύνθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εισήγησή του, ο πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ανέφερε: «Η ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι μέχρι την Κυριακή η χώρα θα πρέπει να έχει συμφωνία που θα την κρατά στο ευρώ και στην Ευρώπη».
Συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ με διευρυμένη σύνθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εισήγησή του, ο πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ανέφερε:
«Η ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι μέχρι την Κυριακή η χώρα θα πρέπει να έχει συμφωνία που θα την κρατά στο ευρώ και στην Ευρώπη».
Υπό την προεδρία του κ. Μεϊμαράκη πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια ύσκεψη με τους βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στις επιτροπές της Βουλής και εξετάζουν την πρόταση που κατέθεσε προς ψήφιση η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, η επαναβεβαιώθηκε η θέση του κόμματος ότι πρέπει μέχρι την Κυριακή η χώρα να έχει συμφωνία που θα την κρατά στο ευρώ και την Ευρώπη.
«Επαναβεβαιώθηκε, επίσης, πως η ΝΔ δίνει στον πρωθυπουργό όχι μόνο εξουσιοδότηση να φέρει συμφωνία, αλλά και εντολή να αποτρέψει την έξοδο της χώρας από την Ευρώπη και το ευρώ» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ακόμη, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ πριν την έναρξη της Ολομέλειας της Βουλής, εφόσον αυτό χρειαστεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
- Γουινέα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, οι 10 γυναίκες, εξαιτίας κατάρρευσης αυτοσχέδιου χρυσωρυχείου
- Σαλαμίνα: «Όταν είδα δεμένη τη μητέρα μου έπαθα αμόκ» λέει ο γιος της δολοφονημένης
- Στο φως η δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη – «Της έστησαν καρτέρι στο εξοχικό της» στη Σαλαμίνα
- Η αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν είναι «το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί», λέει ο Τραμπ [βίντεο]